Koningin Elizabeth:Kiest voor Ipod

[b:9f0af1210c]Koningin Elizabeth II van het Verenigd Koninkrijk verkiest een iPod boven een Sony-walkman. Ze vindt de bediening van sommige producten te ingewikkeld[/b:9f0af1210c].

Koningin Elizabeth vertelde dit eerder aan de nieuwe, onlangs aangestelde, ceo van Sony, Howard Stringer. “Ik heb problemen met jullie afstandsbediening. Deze heeft teveel pijltjes”, aldus de majesteit tijdens een lunch met Sir Howard Stringer.

De koningin is echter niet vies van technologie. Ze heeft onlangs een zilveren iPod Mini laten aanschaffen bij de Apple Store in Londen. Een volgens de Britse boulevardkrant The Sun welingelichte bron in het koningshuis zegt: “De koningin houdt heel erg van muziek en was onder de indruk van de iPod. Omdat ze veel reist is het ideaal.”

De medewerker die de iPod heeft gekocht zou tevens geprobeerd hebben een korting te krijgen voor de koningin. The Sun suggereert in het artikel nog enkele nummers voor op de iPods van de koninklijke familie: Everybody Wants To Rule The World by Tears For Fears voor Elizabeth en My Name is Prince van Prince voor prins Charles.

Bron: webwereld.nl

Ehm, Dit is Oud nieuws Is zeker al een tijdje bekend Zoekfunctie Misschien?

Bij de weg het was zeg maar niet zo dat de verkoper korting gaf maar dat Elizabeth korting wilden. Beetje raar want ze is zo rijk dat ze die gemakkelijk kan veroorloven.

[url=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?p=603556&highlight=elizabeth#603556]zoekt en gij zult vinden[/url] [url=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?p=603060&highlight=elizabeth#603060]zoekt en gij zult vinden[/url] [url=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?p=602967&highlight=elizabeth#602967]zoekt en gij zult vinden[/url]

Er bestaat al een topic over en wel [url=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?p=604449&highlight=queen+ipod#604449]HIER[/url]