KPN Internetplusbellen werkend met Airport extreme netwerk?

ik overweeg om internetplusbellen van KPN te nemen. Ik heb nu thuis ISDN en een ADSL abo van Planet. Ik begreep dat de Xperiabox van KPN niet "altijd" goed werkt met MAC. KPN ondersteund het in iedergeval niet.

Wie heeft ervaring en raad?

Hou ook even rekening mee dat KPN het op dit moment zo druk heeft met dit product dat ze de vraag eigenlijk niet aankunnen. Er ijn monteurs bijgeronseld en de telefonische helpdesk is uitgebreid en in prijs verlaagd.

Ergens zal het goed zijn voor KPN, maar ik zou ook even naar de keerzijden kijken…

dank, maar je hebt geen ervaring met het installeren van die xperiabox?

Bij mij is het geen probleem, Zowel met mijn Airport Extreme, als met mijn AirPort Express. Ook bij een kennis heb ik dit aan de praat gekregen.

Dus het zou geen probleem moeten zijn…

Zelfs mijn ex heeft het zelfstandig probleemloos werkend gekregen op haar iBook met Airport.

Dus dat mag geen probleem zijn.

ik begreep van LJS (apple winkel in den haag) dat zij herhaaldelijk problemen zijn tegen gekomen met die box en dan absoluut niet aan de praat gekregen hebben, vandaar mijn zorg.

ik adviseer XS4ALL deze lui horen ook onder de KPN paraplu maar weten wel hoe ze hun spul wekend kunnen krijgen met de mac

sterker nog ze bieden online support voor apple en bijna niets voor de PC

[b:d800fc0adc]voor support en instellen van ADSL[/b:d800fc0adc]
[b:d800fc0adc]http://www.xs4all.nl/helpdesk/abonnement/adsl[/b:d800fc0adc]

[b:d800fc0adc]een van hun aanbiedingen met zelfs €400 korting in totaal voor mensen die een abonnement afsluiten en een macbook kopen.
http://www.xs4all.nl/allediensten/toegang/adsl/actie_macbook.php

doe je dat niet hebben ze nog genoeg andere abonnementsvormen 100% op de mac werken zonder gedonder [/b:d800fc0adc]
http://www.xs4all.nl/allediensten/toegang/

Overigens ik heb niet over kunnen stappen door de KPN en hun Fuik regeling in het abonnement maar ik werd wel prima geholpen via de support site om de KPN ADSL lite abo werkend te krijgen op mijn mac

succes

Hier geen problemen met IPB. Koppeling met Airport ook niet verkeerd. Wil je wat weten over het installeren...ik was in 10 minuten klaar. Kijk ook even bij macmiep.nl (button netwerken). Die heeft een on-line Mac versie over de installatie.

Anders ook info op www.ipbforum.nl

Meer Windows dan Mac maar wel handig.

prachtig dank voor je uitleg, ga ik mee aan de slag.

ik was geen 10 minuten bezig, duurde wat langer! ik kreeg mijn airport netwerk niet aan de experia gekoppeld, dus heb ik de wifi functie van mijn experia uitgezet en laat wifi nu door de airport expres doen. het lukt me alleen nog niet om de airport extreme te koppelen, maar omdat ik nu een firewire printer naast mijn computer heb staan heeft dit geen haast.