Krijg Ipod touch (1e gen) niet uit recovery mode

Hallo iedereen.

Toen mijn macbook stuk ging dacht ik even bij iemand anders Itunes te downloaden om toch wat muziek erop te zetten. Toen kreeg ik de melding dat die niet herkend werd. Dus in recovery mode gezet echtert tijdens herstellen heeft zich een onbekende fout voorgedaan (1) Dus dat wil ook niet helpen/. En nu staat die vast in recovery modus waar ik m niet uit krijg ( kabel die wijst naar cd met muzieknoot symbool.

Wie weet wat nu te doen?

Via DFU-modus herstellen (handleiding kan je op internet vinden). Als dat niet lukt, dan vrees ik dat je em enkel nog naar Apple kan sturen.

Ik gebruikte altijd Recboot.

Simpel programmaatje om via de computer een iOS apparaat zonder moeite in of uit recovery mode te krijgen. Is al jaren niet geupdate, maar het principe is altijd hetzelfde gebleven, dus zou nog moeten werken.

[quote=essiw url=http://www.onemorething.nl/community/topic/krijg-ipod-touch-1e-gen-niet-uit-recovery-mode/#post-3050408 time=1491127829]…Als dat niet lukt, dan vrees ik dat je em enkel nog naar Apple kan sturen.[/quote]Voor hun museum bedoel je?

Want repareren zullen ze zeker niet doen.