Lege CD blijft niet zitten

Als ik in mijn MBP een lege cd stop om wat te branden, hoor je een hoop geluiden en ± 30 sec. later wordt de cd er weer uitgegooid.

Heb het ook geprobeerd met diverse andere gebrande/muziek/DVD schijfjes en die blijven gewoon zitten. Iemand een idee wat het kan zijn?

Ja, dat is normaal als jij een lege cd / dvd erin doet en er verder geen brand commando voor hebt gegeven, dan spuugt de mac ze weer uit omdat hij er toch niets mee kan, dit is ook als extra beveiliging voor als je er op een later tijdstip per ongeluk een tweede schijf in probeert te proppen, omdat je er bijvoorbeeld geen op e bureaublad ziet staan. :wink:

heb je misschien toast titanium, dit had ik vandaag ook als je die afsluit dan gooit hij de cd er direct uit

Welk merk van Cd's gebruik je? Niet alle merken worden evengoed ondersteunt door je Mac.

Het zijn Philips CD's waarvan ik er al een aantal gebruikt heb.

[quote:ee3622bd81]Ja, dat is normaal als jij een lege cd / dvd erin doet en er verder geen brand commando voor hebt gegeven, dan spuugt de mac ze weer uit omdat hij er toch niets mee kan, dit is ook als extra beveiliging voor als je er op een later tijdstip per ongeluk een tweede schijf in probeert te proppen, omdat je er bijvoorbeeld geen op e bureaublad ziet staan. [/quote:ee3622bd81]

Probleem is dat ik niet de kans krijg een commando te geven, want hij spuugt hem gelijk weer uit.