Leopard Spaces programma?

Hallo iedereen.

Ik ben aan het zoeken voor een programma die het gebruik van spaces (in leopard) namaakt. (onder Tiger natuurlijk) Heeft iemand ooit van zo’n programma gehoord en wil die persoon me een link geven?

Tnx
-shadowspy

http://virtuedesktops.info/ update ervan is wel stelgelegd vanwege spaces in Leopard.

tnx! dat was precies waar ik naar zocht...

gebruikte het voor een paar dagen, net er af gegooid. Werkt nauwelijks, geen aanrader.. gewoon wachten :P

ik krijg het niet van m'n mac! ik heb via cleanapp het gewist maar het blijft op m'n mac staan, terwijl het eigenlijk duidelijk verwijderd is,..

hoe krijg ik het eraf?, het is echt een sucky programma. :slight_smile:

Staat er in de installer van dat progje geen 'uninstall' optie?

Waarom gebruik je niet het originele Spaces.app dat Apple kocht? [url=http://space.sourceforge.net/]Het staat hier ...[/url]

Zageventen, Virtuedesktops werkt super :) In 't begin occasioneel een crash, maar dat is nu over...

Virtue werkt bij mij al tijden perfect! Ik vind het een heerlijk programma. Ik gebruik het niet zoveel, maar het is heerlijk om te kunnen switchen tussen desktops. Zo heb ik bijvoorbeeld een prive desktop, maar ook een nette desktop voor bij presentaties en dergelijke. Ik heb er nog wat meer, maar dit zijn de belangrijkste.

[quote:64a81dfb78="LittleJohnny"]gebruikte het voor een paar dagen, net er af gegooid. Werkt nauwelijks, geen aanrader.. gewoon wachten :P[/quote:64a81dfb78] Hoezo, "werkt nauwelijks"? Gewoon op [shift]-control-pijltje drukken en je zit op een ander bureaublad … Ja, je kunt geen vensters verslepen van het ene naar het andere bureaublad, zoals wel zal kunnen in Spaces, maar daar zijn andere manieren voor ([option][command]O indrukken; of minimaliseren, dan overschakelen, en op het venstericoontje in het Dock klikken).

bij mij werkt virtue ook prima. Ik heb wel de laatste versie van het forum ged/l. (zoek de laatste beta hier: http://forums.cocoaforge.com/viewtopic.php?t=10409&start=80) De versie daarvoor crashte vaak bij mij, maar nu helemaal niet meer! Super!

Ja en je kan ook applicaties koppelen aan desktops hé. Zo blijven bijvoorbeeld al je Firefox en Safari-vensters in de ene desktop, al je Documenten in een tweede, iTunes in een derde. Sneltoetsen modificeer je gauw even; Cmd+pijltje is even natuurlijk als ademen ondertussen... :)

De laatste versie werkt trouwens ook met bezels à la Spaces, indien je die functie aanvinkt.