Lettertype in Safari...

Ik heb een klein probleempje met het standaart lettertype in Safari (versie 1.1) Het standaart lettertype staat opeens op een soort graffiti lettertype, maar in de voorkeuren staan van niet :? Hoe kan ik dit weer goed krijgen?

dennis

Raar. Als je het echt niet kan veranderen, zou ik Safari eraf gooien en opnieuw installeren. Is twee minuten werk in het geval van Safari. Zorg er wel voor dat je je bladwijzers eerst ergens opslaat.

ik heb laatst wat Fonts geïnstalleerd met Lettertypencatalogus (Fontbook). Zou het kunnen dat er hierbij iets gebeurt is?

Dennis

Je voorkeuren een keer wegmikken kan ook wel eens helpen...

/Users/dennis/Library/Preferences/com.apple.Safari.plist

Fonts installeren kan niet zoveel kwaad, maar weghalen wel…

zou het kunnen een fontconflict zijn, waarbij twee fonts eenzelfde identificatiecode hebben? haal die nieuwe fonts er eens terug af en herstart safari....

ik denk ook dat het dat is helix, alleen heb ik een heel zooitje fonts geinstalleerd en weet ik niet meer welke ik moet hebben :? Kheb ff in IE gekeken, maar die heeft het ook! Ik ga nu eerst al mijn fonts na :roll: :x

Dennis

ff alle nieuwe fonts er weer uit en dan 1 voor 1 installeren. Kom je hem vanzelf tegen.

Ik kan hem niet vinden (met meer dan 400 fonts is het wat lastig ;) ), maar hier is een screenshotje.. Misschien kunnen jullie zeggen welke font dit is?

[img:952c4afea7]http://home.wanadoo.nl/dennisoftware/temp/lettertype.jpg[/img:952c4afea7]

Thnx, dennis

Dit moet 'm zijn Dennis... de A en E zijn psies hetzelfde als in jouw voorbeeld :D

[img:2b6e7a1557]http://www.slabface.com/img/jungle_font.gif[/img:2b6e7a1557]

thnx Syndic! Dat is 'm idd! Alleen de Font installeert zichzelf onder een andere naam.. Dus nu weet ik nog steeds niet welke ik moet verwijderen..

Ah! heb em! Dit Font installeerde zichzelf als Arial - Regular! Alles werkt weer zoals het hoort! :) Bedankt allemaal!

Dennis