Levertijd dual 2Ghz BTO?

Hoi,

Ik heb net via de Apple store een dual 2ghz met ATI 128mb kaart, zonder modem en met airport extreme en wireless keyboard en muis besteld.

Hebben jullie enig idee wat de daadwerkelijke levertijd is op dit moment? Volgens apple kan het alles van 4 tot 14 dagen zijn.

Alle info is welkom!

Collin

Mijn dual 1,8 Ghz met ati radeon 9600 128 mb werd geleverd binnen 2 weken (vanaf moment van betaling)

AARRGGGHHH.. ik wil eigenlijk gewoon naar de winkel rijden en er eentje halen. Maar ik wil nou eenmaal niet het standaard model hebben :(

Wel tevree? :slight_smile:

Jup ik had precies zelfde. Maar ik was al blij dat ik hem build to order kon vinden, dattie netjes was thuisgeleverd zonder enige problemen, en dat het binnen 2 weken was, wat voor de dual 2,5 Ghz wel anders was.

Ik heb zo'n3 weken geleden mijn BTO 2 x 2 G5 besteld via machouse.. als ik geluk heb komt die volgende week :(

Hmmm lekker is dat. iemand anders wat positievere verhalen? :)

Nope. Ben al 5 weken in verwachting van een BTO PowerBook 12". :cry:

Apple belooft veel op dit moment maar komt weinig na - wacht al 6 weken op m'n bestelling.......... :evil:

[quote:a9fd47856a="macanoid"]Apple belooft veel op dit moment maar komt weinig na - wacht al 6 weken op m'n bestelling.......... :evil:[/quote:a9fd47856a]

Moeten jullie maar niet allemaal tegelijk bestellen.

:lol:

Die 2x2 Ghz zou redelijk vlot moeten gaan dacht ik - het waren vooral de 2x1,8 (voor de 'zuinige' mensen) en de 2x2,5 (voor de übergeeks zoals ik :D ) die niet echt vlot de deur uitgaan ... De mijne (2x2,5) zou eind volgende week de deur uit moeten gaan (al doet hij dat al sinds eind mei)...

Ik wacht al vanaf derde week juni op mijn BTO 2x2. Hoewel dat BTO ook wel meevalt. Alleen maar de radeon 9600, die iedereen er in wil hebben volgens mij. Nu was er iets fout gegaan met de bestelling en sindsdien wacht ik alweer 4 weken en nog geen enkel tken van leven bij de distributeurs volgens mijn dealer.

Kortom; weinig positieve geluiden over de levertijd.

zelfde verhaal hier: midden juli BTO Dual 2 Ghz + 20 inch Apple Display besteld. Vanwege het scherm kon het iets langer duren: eind juli, begin augustus werd mij gezegd. Ondertussen nog niets gehoord...

Vraag me af of het nu door de G5 komt of door het nieuwe scherm, dat ze blijkbaar ook niet op tijd kunnen leveren.

Ik blijf ongeduldig wachten… :frowning:

Het berichtje op applebits dat alle G5's in Nederland op en uitverkocht zijn en dat het nog niet bekend is wanneer er nieuwe machines geleverd gaan worden doet ook al weinig goeds vermoeden.

Yeah.. het heeft dan misschien even geduurd.. maar ik kan hem morgen ophalen :D:D:D:D:D:D:D:D:D (sorry voor de overdosis aan smilies.. :P..)

Dus morgen een blij topic erbij hoop ik :stuck_out_tongue:

Amai en ik ben al ongeduldig na Dag 6 ... Powerbook 15 inch besteld BTO

Addyboy: noem dat maar 'even duren'. Ik wacht al veeeeel langer en nog steeds geen G5. Veel plezier alvast morgen.

[quote:cf43488c40="Roggie"]Addyboy: noem dat maar 'even duren'. Ik wacht al veeeeel langer en nog steeds geen G5. Veel plezier alvast morgen.[/quote:cf43488c40]

Het is nu morgen en ik heb hem hier… Echt geweldige machine :D… (Zie ook: http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=24386&highlight= ). Maar hoe lang wacht je al?

Oorspronkelijke bestelling was eind juni, maar daarbij was bij de dealer iets misgegaan en was ik op vakantie. Vervolgens opnieuw besteld in de derde week van juli.

Van harte gefeliciteerd met je G5!

Net binnen....

Beschrijving
2.0DPG5 CTO

Verstuurd binnen
3 - 5 DAYS

en dan:

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt geleverd?
Uw bestelling zal worden verzonden op of voor 27.08.2004

WAT!?

Niet dat ik je wil ontmoedigen maar ik wacht al sinds midden mei :?