Levertijden Amac

Hey,

Ik heb 2 weken geleden de nieuwe 27inch Imac bij Amac besteld. (geupgrade)

Heb zelf voor Amac gekozen omdat ik zag dat hun als enigste "apple-reseller" ,de nieuwe modellen al in de showroom hadden staan.

Heeft iemand ervaring met bestellen van nieuwe producten via hun? ... Gaat dat even snel als van de apple store zelf of duurt dat langer?

Groetjes
Anthony

Amac is net zoals alle andere APRs afhankelijk van de toeleveringen door Apple.
De 27" iMac wordt slechts mondjesmaat geleverd. Het kan dus best even duren.

Hey,

Thanks voor de reactie.//// er werd mij wel overigens januari belooft.

Hopelijk heb k hem voor Februari dan wel toch?

Zal wel in januari zijn. Momenteel is de levertijd januari in de Apple Store. Ik krijg hem woensdag.

Edit: Er staat in de Apple Store Verzendklaar in januari. Ga er dan maar vanuit dat hij in de laatste week pas verzonden wordt en ± een week later in NL is.

Ben jaloers bjorn :P

Apple heeft iedere reseller één exemplaar van de 27" iMac gestuurd. That's it, geen voorraad. Dat zal pas in het nieuwe jaar gebeuren. Via Apple zelf zal het misschien een dagje eerder zijn dat je 'm krijgt maar niet eerder. Hou er ook rekening mee dat mensen die 'm meteen hebben besteld eerder bediend worden. Je sluit immers achter aan de rij aan.

Haha.. Ik had hem graag vandaag gehad. Hij staat al vanaf vrijdag in Depot Eindhoven. Maar ik denk dat hij woensdag met de vrachtwagen van TNT komt. De doos is denk ik net de groot/zwaar voor de reguliere pakkettenbezorger.

=> [url=http://www.onemorething.nl/community/topic/27inch-2012-amac]http://www.onemorething.nl/community/topic/27inch-2012-amac[/url]

En zo is het cirkeltje weer rond.

Word m'n eerste Mac..... na jarenlang windows.... vanaf 3.1!

Ben benieuwd.....

[quote=MBPuser url=http://www.onemorething.nl/community/topic/levertijden-amac#post-2506165 time=1356780802]=> [url=http://www.onemorething.nl/community/topic/27inch-2012-amac]http://www.onemorething.nl/community/topic/27inch-2012-amac[/url]

En zo is het cirkeltje weer rond.[/quote]

Dan vergeet je zijn [url=http://www.onemorething.nl/community/topic/levertijd-imac-27/page/2#post-2506134]zijn eerste poging[/url] in het enige juiste topic :slant:

@Anthony ik zie in een ander topic dat je voor 16GB gekozen hebt? Voor die € 200,- had je er 32GB in kunnen hebben als je bijvoorbeeld Kingston geheugen had genomen. En de 2x 4GB had je nog kunnen verkopen via MP. Les 1 koop nooit extra geheugen bij Apple.

@bjorngra

Hahah klopt... werd me zelfs al aangeboden... maar ik zal waarschijnlijk nooit volledig gebruik kunnen maken van die 32gb..... dus 16 is wel oke. (kreeg overigens nog onderwijskorting)

Maar bedankt.. welke specs heb jij dan??

Ik heb op 3 december een MacMini met FusionDrive besteld bij aMac. Zit er nu nog op te wachten. Wel 200 euro aan moeten betalen, dan verwacht ik een normale levertijd (Apple geeft aan een 2 - 4 dagen).
Dat Apple de resellers achteraan zet geloof ik meteen, maar dan moet aMac me geen 2 weken levertijd voorspiegelen.

Kortom: bij een reseller kopen is OK, mits ze de doos onder handbereik hebben. Vergeet het anders maar.

Verzendklaar vanuit de fabriek is 2-4 dagen. De levertijd van de Mac Mini daarentegen bij apple.nl staat momenteel op 14 januari.

Ja, als je hem nu bestelt.

Maar ik de mijne bijna 4 weken geleden besteld...

En gaf de online store toen ook 2-4 dagen verzendklaar aan voor deze BTO?

Ik vraag me toch altijd een beetje af waarom dit soort vragen aan ons gesteld worden i.p.v. gewoon aan het personeel van de desbetreffende reseller. Wij kunnen daar echt geen beter antwoord opgeven dan Amac zelf. :wink:

[quote]
En gaf de online store toen ook 2-4 dagen verzendklaar aan voor deze BTO?
[/quote]
Ja. Ik heb er natuurlijk maar één besteld, dus verder niet gekeken.
Maar ik lees nergens over tekorten in fusion drives.

Het grote voordeel van online bestellen is dat je die 14 dagen afkoelingsperiode hebt: je mag het product zonder reden retourneren. Bij een Mac mini zal dat niet snel nodig zijn, maar een iMac kan een slecht scherm hebben. Resellers willen nog wel eens moeilijk doen bij paar dode pixels of sturen je met een gloednieuwe machine direct het reparatietraject in. Daar heb je natuurlijk geen zin in.

Mits ze een standaardconfiguratie direct klaar hebben liggen zie ik nul voordeel in een Mac bestellen bij een APR. Er kleven veel meer nadelen aan.

Kut.... heb ook 500eu moeten aanbetalen ja.....................