Liedje gezocht

Ik ben op zoek naar de titel van een liedje. Het komt voor in de film [i:017da48968]The Brothers Bloom[/i:017da48968]. (Trouwens geen echte aanrader.) Maar goed, redelijk aan het begin komt er een melodie voorbij. Ik heb al aan de hand van de aftiteling en van de soundtrack in iTunes geprobeert de titel te achterhalen, maar op één of andere manier is het mij niet gelukt.

Wie kan mij verder helpen?
Om het wat gemakkelijker te maken: hier is het desbetreffende filmfragment te downloaden. Wil je alleen de audio, dan kun je hier terecht. (Eventueel rechtklikken en kiezen voor opslaan.)

Bij voorbaat dank.

De [url=http://en.wikipedia.org/wiki/The_Brothers_Bloom#Score]score zoals op Wikipedia vermeld[/url] heeft je ook niet verder geholpen?

Dat is dezelfde lijst als de [url=http://itunes.apple.com/nl/album/brothers-in-one-hat-town-overture/id316242999?i=316243016&uo=6]soundtrack in iTunes[/url]

En mijn vermoeden is dat het liedje net tussen nummer 3 en 4 inzit. (Ervan uitgaande dat het in chronologische volgorde staat.)

Maar ik kan er ook langsheen gekeken/geluisterd hebben.

Shazam verwijst naar deze: http://www.shazam.com/music/web/track?id=5176466

Wel, ik ben blij dat er een richting is, maar alleen wordt ik er niet veel wijzer op.

Niet van een deze titel: Cimitero/Gigolettes Da “La Danza Delle Libellule”/Cadillac/Carlotta’s Galop.
iTunes en de Piratebay komen er ieder geval niet uit. Google iets meer, en ik krijg het vermoeden dat ook het een gedeelte van de soundtrack is van de film: Eight and a half. Dat is een film uit 1963.

Maar bedankt, ik ga verder met zoeken.

Check [url=http://itunes.apple.com/nl/album/otto-e-mezzo-soundtrack-from-motion/id305348596]dit album[/url] in iTunes eens, heeft in ieder geval dezelfde cover en er staat ook het nummer "Cimitero" op.

Wat ik er ieder geval van geleerd heb is dat de Italiaanse vertaling van Eight and a half; [i:12c02e8636]Otto e Mezzo [/i:12c02e8636] is. :)

Edit

[quote:12c02e8636=“Wikipedia”][b:12c02e8636]Score[/b:12c02e8636]
Director Rian Johnson’s cousin, musician Nathan Johnson, composed the score for the film as he did on Johnson’s directorial debut, Brick. Three songs in the film are not available on the soundtrack:“Tonight I’ll Be Staying Here With You” by Bob Dylan, “Miles From Nowhere” by Cat Stevens, and “Sleeping” by The Band, which was performed karaoke-style by Rinko Kikuchi. Rian Johnson listened to The Band while writing the script, and their music was a major influence on the score. In a digitally-released soundtrack companion booklet, Nathan Johnson said that since the film was about storytelling, it made sense to use lyric-based songs as an inspiration. He also credited Italian composer Nino Rota as an influence[/quote:12c02e8636]
Ik denk niet dat ik dat liedje te pakken zal krijgen…

Iedereen bedankt voor de moeite

[i:48538e65bd]Otto e mezzo[/i:48538e65bd] is de naam van een Fellinifilm uit 1963, maar ik heb ook heel lang gedacht dat die over twee personen Otto en Mezzo ging...

Heeft echt niemand een idee?

Suggesties zijn echt welkom.

(L) Bang Bang, Pang Pang, dat soort dingen!