lightbox JS 2 werkt niet/goed (voornamelijk in IE)?

Hallo allemaal,

lightbox JS 2 ( http://www.huddletogether.com/projects/lightbox2/ ) is net uitgekomen en ik dacht, dit kan ik mooi even gebruiken.
Ik moest een site maken voor een Management & Organistatie project op school, (in een dag dus let niet heel erg op de code… kreeg de floater namelijk niet goed in IE vandaar de br’s als noodoplossing) van een paar vrienden (waar we ook misschien nog een wedstrijd mee kunnen winnen).

Nu wilde ik dat dus hier gebruiken: http://addyboy1.ad.funpic.org/volutta/menu.html
Alleen niet het hele scherm wordt met het ‘zwart’ bedekt in IE (zelfs in safari een probleem bij bijvoorbeeld het pasta plaatje). Het vreemde is dat het op de Lightbox JS 2 site wel lukt, dus het moet aan mijn css liggen.

Iemand enig idee?

Alvast bedankt, Ad

Dit is heel vreemd,

Ik weet dat IE Problemen heeft met transparante png’s. maar als men het wel kan gebruiken op de officiele pagina en niet op je eigen klopt er iets niet…

In IE 7 is dit probleem waarschijnlijk gefixt. Helaas voor de rest van de wereld gebruikt zoveel procent nog IE6.

Iemand misschien een oplossing voor de lightbox2?

Als je je afbeeldingen kleiner maakt (in hoogte) dan is 1 probleem al opgelost. Lightbox maakt alleen dat gedeelte van het scherm zwart wat in beeld is vóórdat het plaatje er komt.

Dat is niet helemaal waar scriptman, kijk maar eens op de [url=http://www.huddletogether.com/projects/lightbox2/]Lightbox2[/url] pagina, als je je scherm wat kleiner maakt, een foto aanklikt en vervolgens je scherm weer wat oprekt zie je dat ook daaronder de pagina bedekt is... Ik loop tegen hetzelfde probleem aan als addyboy en weet nog niet waar het precies aan ligt...

je hebt gelijk, maar op de lightboxpagina is het ook niet helemaal goed,

ik kijk er vanavond wel even naar; wil lightbox ook zelf gaan gebruiken nl.

En al iemand een idee?

Probeer versie 2.02 eens?

helaas.. zelfde probleem..