limewire doet het niet meer

Ik gebruik sinds kort Limewire en ik vind het een goed programma... Alleen deed het programma het opeens niet meer :( Ik heb alles eraf gegooid van Limewire en opnieuw gedownload en geïnstalleerd, maar als ik ergens op een opstarticoontje klik (hoevaak ik er ook dubbel/enkel op klik) gebeurt er niks. Kan misschien iemand mij helpen? Want ik mis het programma :P

Tja blijkbaar geeft het veel fouten hoor. Ik hoor elke maand wel iemand met problemen. Ik heb echter ook al veel problemen gehad elke keer ik het probeer te installeren. Probeer eens acquisition. Een heel goed alternatief. Ik gebruik het dagelijks!

Maar dat kost geld... :?

Nee je MOET niet betalen. Je KAN betalen om hem te helpen.

Ik gebruik Acquisition ook, vind het een fijn programma. Ik zou zeggen probeer het.

http://www.acquisitionx.com/

Daaf

Ik gebruik Cabos, een client voor limewire netwerken. Volledig gratis en werkt goed samen met iTunes

Ik gebruik ook Acquisition, maar ik vind toch meer met [url=http://www.hillmanminx.net/iswipe/]iSwipe[/url]

Of [url=http://www.macupdate.com/info.php/id/12747]Acqlite[/url]: goed én gratis.

Ik heb nu acquisition, en inderdaad, als ik steeds alles wegklik voor waar je betalen moet, doet hij het gewoon :) iSwipe heb ik ook even gedownload, maar ik krijg dat hij over 91 dagen verlopen is ofzo...? Cabos zal ik wel downloaden als deze ermee stoppen :P Bedankt allemaal, want nu kan ik weer lekker muziek downloaden :)

EDIT: Acqlite zal ik ook proberen :slight_smile: Nooit gedacht dat er zoveel downloadprogramma’s voor mac waren… :innocent:

iSwipe zegt inderdaad dat het na drie maanden verloopt, maar om de haverklap (en dat is steeds minder dan 3 maanden) komen er nieuwe versies uit en dan herbegint ie weer met tellen. Probeer ook Xfactor eens, die doet andere netwerken aan dan LImewire en Acquisition.

Software update raadplegen en Javascript updaten en dan werkt Lime Wire weer......

ik vind aquistion echt vreselijk om de minuut, krijg je een waarschuwing dat je meot betalen. geef mij maar limewire werkt altijd.

Isabelle, Cabos zoekt op het precies hetzelfde netwerk als Acquisition, en is, zoals gezegd, gratis. Van Cabos verschijnen bovendien vaak updates. Acqlite kun je het beste vergeten. Dit programma wordt allang niet meer verder ontwikkeld, waardoor de werking steeds minder wordt. http://cabos.sourceforge.jp/