Limewire en uninstall

Heb zojuist Limewire versie 3.7.6 gedownload als vervanging van Limewire 2.9.10.

Wordt bij het downloaden van de nieuwe versie de oude automatisch overschreven, of had ik de oude eerst moeten weggooien?

ik heb zelf ook de nieuwe versie nu draien en ik wel eerst de oude weggegooit. Hij overschrijft niet of althans bij mij niet

de oude versie wordt automatisch verwijderd. Hij geeft het ook tijdens het installeren dat hij dingen aan het weggooien is. Verder zul je zien dat na de installatie de oude versie in je prullenmand staat.

ok. bedankt.