LimeWire haalt mijn hele systeem performance naar beneden!

Ik ben één van die fanatieke LimeWire gebruikers, die soms nachtenlang tekstbestanden deelt en downloadt van andere gebruikers. :wink:

Maar is het normaal dat LimeWire je hele systeemperformance naar beneden haalt? Minimaliseren, maximaliseren en het switchen tussen proggies gaat heel schokkerig.

Heeft iemand ideeën hoe je dit moet aanpakken?

Ik heb een eMac 700, 1024 RAM met OSX.2.3

Edit: typo’s

http://www.macosx.nl/forum/viewtopic.php?t=1418&highlight=limewire

Ik had ook last van een traag systeem zodra ik LimeWire ging gebruiken. (Heb daar ook ergens een topic over gestart, niet die hierboven.) Ik kreeg toen het advies een Proteus te gebruiken en moet zeggen dat het stukken beter werkt. LimeWire komt er bij mij niet meer op! :-)

Had er ook last van dat limewire het systeem zo traag maakt, ben overgestapt op acquisition; [url]http://www.versiontracker.com/moreinfo.fcgi?id=15375&db=mac[/url] limoenlijn komt er bij mij ook niet meer op. :roll:

[quote:41482b5ae2="H22S"]Had er ook last van dat limewire het systeem zo traag maakt, ben overgestapt op acquisition[/quote:41482b5ae2]

Ehm, ja, dat bedoelde is ook! :slight_smile: Proteus was de vervanging voor “Fire”, om te chatten. Haal dingen wel eens door elkaar. :oops:

Jep ja hello iedereen ik ben nieuw hier.

Maar ja ik zag dat jij ook lijdt onder limewire… ik dacht de probleem opgelost te hebben door naar acqusition over te stappen en ja is ook veel beter maar ik heb laatst iets toch veeeeeeel beters gevonden. Direct Conect is echt 1000099,5X beter dan de gunntela netwerk. veele terrabytes alle dl doen het zo beetje en gaat veel sneller! maar goed kijk maar is erg aan te raden. Een waare verlosing als je limewire gewend bent…
:mrgreen: :mrgreen:
http://www.neo-modus.com/
Groet !

Flip¿

[quote:0791aac978] ik heb laatst iets toch veeeeeeel beters gevonden. Direct Conect is echt 1000099,5X beter dan de gunntela netwerk. veele terrabytes alle dl doen het zo beetje en gaat veel sneller! maar goed kijk maar is erg aan te raden. Een waare verlosing als je limewire gewend bent.. mrgreen.gif mrgreen.gif http://www.neo-modus.com/ Groet ! [/quote:0791aac978]

Kan je ook wat tips geven welke hubs interessant zijn voor mac users? :finderoud:

Ja er zullen vast meer komen maar tot nu toe ken ik mac.myftp.org swedish mac hub. :mrgreen: :apple:

moet je maar zoeken bij public naar mac vind je van zelf wel als er nieuwe komen.

Groet!