Limewire op de Mac

(Limewire is zoiets als Kazaa maar dan beter) Kan iemand me hiermee helpen: ik heb nu Limewire (www.limewire.com) gedownload en hij wil geen verbinding maken, weet iemand hoe dit komt en wat ik er aan kan doen? Dankjewel Wouter

Ow mensen sorry hij doet het net opeens. laat maar!

Je kunt beter Poisoned gebruiken...

PS @ moderators, dit hoort in ‘overige software’

Soms krijg ik het idee, dat hier alleen "kinderen"op zitten?

Djordie

en is daar iets mis mee djordie?

[quote:3a1bb2443a="djordie"]Soms krijg ik het idee, dat hier alleen "kinderen"op zitten?

Djordie[/quote:3a1bb2443a]

Snap niet wat er mis is met kinderen hoor. Je bent toch ook ooit zo oud geweest? Ik heb geen problemen met leeftijden hoor. Soms kan een kind van 14 een doordachtere opmerking maken dan iemand van 54 hoor… En laat een kind een kind zijn. Heb ik totaal geen problemen mee. Ik heb er dan ook totaal geen problemen mee dat hier ook senioren vertegenwoordigd zijn. Iedereen heeft recht om vragen te stellen en opmerkingen te geven hé. Daar dient tenslotte een forum voor. En voor de boel in goede banen te leiden zijn er nog steeds moderators…

Ontopic: LimeWire loopt hier steeds vast na het opstarten van de app. Ik gebruik Acquisition, een equivalent.

PS: mijn excuses omdat ik slechts 19 ben …

Verplaatst naar 'Overige software' [quote:618f18871a="WouterP"](Limewire is zoiets als Kazaa maar dan beter)[/quote:618f18871a] (Kazaa ken ik niet, maar Limewire vind ik helemaal niks.)

Limewire zette regelmatig mijn hele mac op zijn kop. Mac werd traag, vastlopers en crashes.
Ik heb Acquisition.

Je kunt inderdaad beter Poisoned gebruiken. Gebruikt ook meerdere netwerken. Met Limewire heb ik (en anderen) - zie eerdere draad hierover - heel negatieve ervaringen. Computer gaat langzaam werken. vastlopers en zelf op mijn Powerbook G4 een zodanig verknoeide harde schijf (honderdduizenden fouten binnen twee, drie maanden Limewire gebruik) dat niets meer hielp. Alle opties geprobeerd. Herstellen ging niet. Opnieuw installeren software ging niet. uiteindelijk naar de dealer. Ook daar hielp niets en het kostte me een nieuwe hard disk: kosten totaal zo'n 300 euro. Ik ben niet de enige. Er reageerden meer mensen, die soortgelijke problemen hadden gehad. Iemand zelfs met drie keer een nieuwe harde schijf. Dus liever: Poisoned. Daarmee nog geen problemen gehad. En hij zet de MP3's automatisch in iTunes en de filmpjes automatisch in een Movie-map (dat laatste lukte me niet met Limewire). Succes!

Wil je toch gebruik maken van het gnutella netwerk, gebruik dan [url=http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/25034]Cabos[/url]. Werkt uitstekend. :)

Poisoned heeft ook Gnutella en Ares em FastTrack en Open FT en gifTD

is dit forum ook voor kinderen en bejaarden dan?

haha 8)

ik werk met limewire. gaat als een tierelier op m’n imac g4.
is eigenlijk de enige (mlmac en aquisition) die m’n nummers snel en goed en helemaal binnenhaalt.

Xfactor werkt ook wel lekker, draait ook meerdere netwerken. :D

[quote:268944e4a8="djordie"]Soms krijg ik het idee, dat hier alleen "kinderen"op zitten?

Djordie[/quote:268944e4a8]

:o Poisoned? Dankje SanderQ, ik zal eens zoeken. Ik weet niet waarom ik als 13 jarige minder zou moeten zijn als jij djordie

leeftijd zeg niks. Als ik een probleem heb of iets niet kan vinden op m'n Mac (terwijl ik al jaaaaarenlang op Mac's werk) vraag ik het aan mijn zoon van 13. Die vindt het vaak sneller dan ik. Dus trek je er niks van aan.

[quote:05cd4fd808="WouterP"][quote:05cd4fd808="djordie"]Soms krijg ik het idee, dat hier alleen "kinderen"op zitten?

Djordie[/quote:05cd4fd808]

:o Poisoned? Dankje SanderQ, ik zal eens zoeken. Ik weet niet waarom ik als 13 jarige minder zou moeten zijn als jij djordie[/quote:05cd4fd808]

nou… :stuck_out_tongue:

Mensen moeten stoppen met die rare opmerkingen. Op andere fora’s zie je niet eens de leeftijd bij velen, en ga je goed met elkaar om. Als je dan iemand zijn leeftijd ziet komen er al meteen vooroordelen. Dat slaat dus compleet nergens op.

Laten we gewoon doen wat we moeten doen en :love: :stuck_out_tongue:

Lars

Daarom heb ik mijn leeftijd ook maar niet ingevuld. Het zegt helemaal niks. sommigem mensen zijn stokoud als ze 20 zijn en anderen zijn nog jong op 60-jarige leeftijd. En met kennis van computers heeft het ook erg weinig te maken!

Ik ben eerlijk wat betreft mijn leeftijd, maar kan niet tegen vooroordelen om het zo maar te zeggen ;)

Vooroordelen zijn ALTIJD vervelend, onnodig en zonde van de energie!