LimeWire Skin

Hoe kan ik zelf een skin voor LimeWire maken. Is daar een mogelijkheid voor??? Heeft iemand daar antwoord op. Heb namelijk volgende week vrij. En wil dat misschien dan gaan doen!

Jim

Ik denk dat wel een beetje moeilijk is! Ik hoop dat ik je niet onderschat maar het lijkt me gewoon k*t om te doen. Probeer iets makkelijkers als een Widget maken. Erg erg leuk om te doen... :D

Misschien valt het toch mee: http://www.limewire.com/english/content/makeskins.shtml

Kijk! Dankjewel widgets heb ik al gemaakt maar was niet zo leuk. Althans het sprak me niet aan ik wist bijvoorbeeld niet waar ik een widget voor moest maken!

Ja dat is misschien wel het grootste probleem bij Widgets maken! :D Veel plezier en creativiteit

He je hebt ondertussen je plaatje veranderd! :P Mooie site trouwens. Hoe heb je die op indternet gekregen ik ben daar ook mee bezig geweest namelijk!

[quote:f168e91b55="thijsbrg"]Ja dat is misschien wel het grootste probleem bij Widgets maken! :D Veel plezier en creativiteit[/quote:f168e91b55] moet je kijken op het grote widgets forum daar staan nog heel veel tips die nog moeten gemaakt worden dus er zijn ideen genoeg :)

Als je écht ergens je tanden in wilt zetten: Een een msm messenger met webcam functie voor OSX...:wink: Daar zullen een hoop mensen blij mee zijn.

Geen zin en tijd om allemaal door te lezen!

Ja zou inderdaad leuk zijn. Ik ga voor jullie zoeken maar beloof niks aangezien ik andehalve week vrij heb. Tijd zat! Zal ff goede research doen...

Beste Jimmy:

Als je graag widgets wil maken: ik wil eigenlijk wel graag een goede van http://www.vertaalwoord.nl/
Da’s een briljante woordenvertaalsite… Maar werkt nu alleen nog maar via de webpagina helaas…

Please??? :innocent:

Enneh… MSN programma’s met webcam-ndersteuning zijn er al voor de Mac.

Er is aMSN. Ziet er heel erg uit als MSN voor Windows.

En er is Mercury Messenger, mijn favoriet. Ziet er helemaal aqua uit. De laatste beta’s (v. 1709) ondersteunt ook webcam verzenden vanaf OS X, maar versie 1708 (waarmee dit nog niet kan) werkt bij mij stabieler. Maar binnenkort is 1709 final dus dan is dat geen probleem meer. Zie: http://www.mercury.to

Beide werken dus met webcams,

Succes!

Ik doe me best maar ben eigenlijk nog niet verder gekomen dan het aanpassen van widgets. Maar ik ga toch research doen dus als ik tijd en zin heb (wat makkelijk het geval kan zijn) dan ga ik voor je aan de slag!

Wow!!

(Ik denk dat ik zelf ook wel widgets kan maken als ik dat graag wil (ik ben een webontwikkelaar), maar volgens mij heb jij er veel meer zin in. geweldig dat je naar mijn ideetjes kijkt!)