linkje over sony samen met apple?

[url=http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?page=gis&Redir=template%3DSE_apple%26B%3Die]http://www.sonyericsson.com/spg.jsp....6B%3Die[/url]

sony en apple zijn altijd al maatjes geweest. in apple zijn crisistijd was er zelf sprake van dat sony apple ging overkopen. Dat is er dan uiteindelijk niet van gekomen.

sony en apple passen wel bij elkaar vind ik.
sony maakt mooie producten,
apple ook!

houden zo!

Apple en Sony zouden samen moeten gaan. Tenminste al was het alleen maar in samenwerking. Dan zou apple veel goedkoper de bluetooth oplossingen kunnen krijgen en tevens inzicht in de processor mogelijkheden die Sony heeft. En sony zou zijn vaio lijn een beetje apple taste kunnen geven.  ;)

Maar daarvoor plaatste ik niet dit linkje. Daar ik heb begrepen dat de sony p800 wordt uitgerust met palm vind ik het vreemd dat ze zo reppen over de connectiviteit tussen Sony en Mac, want officieel kun je niet werken met je Sony Clie (palm powered) en apple. Het zou toch logischer zijn als er dan een betere samenwerking zou plaatsvinden in dat opzicht, of dat apple een uitgeklede mac osx zou leveren voor deze speeltjes.

waarom kan je op een sony computer dan geen mac os krijgen ?