Logitech muis - muisversnelling

Ik heb sinds kort een logitech dual optical aan m'n iMac gehangen omdat ik het scrollwieltje toch weer terug wou. Nu is het bewegen met de muis extreem kl*te! De versnelling van de muis staat extreem hoog, ik wil geen! Ik weet nog wel toen ik vroeger nog quake 1 deed onder windows dat je ook moeite moest doen om het uit te zetten. Ik game niet meer, maar de muisversnelling ben ik nog steeds fel op tegen. Is hier een truuk / hack voor onder osx ofzo? Het staat volgens mij nergens in 'system preferences' en ook niet in 'logitech control center' . De search en google leverde mij ook niets op.

Al vast bedankt.

Systeemvoorkeuren > Muis > Muis> snelheid aanwijzer op snelst zetten, gaat hier prima! Snelheid scrollwieltje stel je in via het Logitech programmaatje onder Systeemvoorkeuren.

ik heb wel het iedee dat het iets geholpen heeft. Maar nog steeds versneld de muis irritant naarmate je langer een kant op gaat. :(

Ja klopt. Het komt door het nieuwe driver van logitech :roll: , Ik heb zelf nog geen antwoord op kunnen vinden. Het is ook zo als je restart dat die weer op volle oncontroleerbare snelheid staat ingesteld. Asl ieman het oude driver nog ergens heeft?

open de terminal en typ het volgende in: [code:1:42163c2e94]defaults write - globalDomain com.apple.mouse.scaling - float 3.0[/code:1:42163c2e94] opnieuw inloggen en klaar:) Als hij nu te snel is, kies dan je ideale waarde tudssen de 1.7 en 3.0

Als je de LCC (Logitech Control Center) inschakelt, dan kan je de acceleration toch ook uitzetten?

als ik dat doe in terminal krijg ik dit [quote:d2a415a8d8]2004-03-24 20:42:41.924 defaults[727] Unexpected argument -; leaving defaults unchanged. [/quote:d2a415a8d8] :roll:

spaties teveel tussen -g en -f (sorry mijn fout) [code:1:ca19a8f6ca]defaults write -globalDomain com.apple.mouse.scaling -float 3.0[/code:1:ca19a8f6ca]

Versie 1.2.1 van het Logitech Control Center (is nu een klein weekje beschikbaar) [i:862824be8e]zou[/i:862824be8e] dit probleem moeten verhelpen ... aldus MacFixIt.com. Heb er zelf niks van gemerkt want ik heb het uitstaan :)

geweldig, het is veel beter zo. Al heb ik nog niet het 'oude' gevoel in m'n muis zitten. Is misschien ook een stukje gewenning aan wel muisversnelling.