Logitech QuickCam Zoom

Heb de volgende vraag:

Heb een logitech quickcam zoom
Geinstalleerd maar krijg geen goed beeld…
Heeft iemand een idee wat ik fout doe
of eventueel vergeet???

Antaeus :apple:

Krijg je geen goed beeld of helemaal geen beeld? In welk programma gebruik je je cam? Al eens de drivers van [url=http://webcam-osx.sourceforge.net/]Macam[/url] bekeken?

Heb de software geinstalleerd die er bij zat voor MacOSX.. Dus van Logitech! Heb beeld en geluid! Geluid prima Beeld bijna niets erg donker, maar kan wel iets herkennen...

Antaeus

Elke webcam heeft een goeie lichtbron nodig, dus richt 's een goeie sterke lamp op jezelf en zoek in het programma naar een functie waar je de camera settings mee kan veranderen... Dus brightness verhogen, saturation omlaag en contrast weer iets verhogen. Moet lukken zo :wink: En anders ff overdag bij daglicht testen :wink: Scheelt ook een hele hoop.

Ik heb zelf de 4000 pro en die geeft een goed beeld, maar ik heb alleen de driver geinstalleerd. Deze dus: [url=http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/19736/]Quickcam[/url] De andere driver en de mooie zoom en volg software meot je verwijderen. In ieder geval mocht je het ooit samen laten werken met ichat.

Hiervoor heb je wel een extra programma nodig ichatusbcam.
Dit programma werk helaas niet samen met de software van logitech, behalve de driver dan, maar dan heb je wel erg goede kwaliteit ichat zondeer dure isight.

Snap er niets meer van heb de cam niet geactiveerd en toch brand het lichtje en als ik het programmatje aan zet gaat het lichtje uit!!!!!! Kan iemand mij zeggen wat ik moet doen???

Snap er niets van Als ik de usb er in stop is het lampje van de webcam al aan en als ik vervolgens het programma start dan gaat het lampje uit... Ok met iVisit loopt het voor geen meter Terwijl er duidelijk bij staat ook voor mac!!!!! Kan iemand mij een beetje uitleggen wat ik moet doen???

Antaeus

Ik weet niet zeker, maar kijk [url=http://www.ioxperts.com/]hier[/url] eens even.. Misschien dat het iets is.. :wink:

Bedankt... Volgens mij moet het gewoon werken maar krijg bij het installeren toch het bericht dat ie de cam niet ziet! En dan komt dat zodra ik m in de usb poort stop het lampje meteen aan gaat, terwijl ie dat pas moet doen als je m aanzet met de desbetreffende software of driver. Hoe krijg ik dat lampje uit!!!!

Begin eens met alle drivers die al geinstalleerd zijn te verwijderen. Dat helpt in ieder geval om je lampje uit te krijgen. En daarna de standaard drivers, of de driver voor ichat(zie je vorige posting) er terug op zetten.

Heb ik volgens mij gedaan... Ik weet niet wat ik nog meer kan verwijderen. Ben ook bang dat ik de verkeerde dingen verwijder!!! Lampje blijft branden!!!

Alles wat ik tot nu toe aansloot of installeerde deed het
En nu… hele diepe zucht!!!

Heeft iemand een idee wat ik vergeet??

Antaeus