.Mac.com adres nog verkrijgbaar ?

Door de migratie naar MobileMe verdwijnen de mac.com adressen, behalve voor wie er al één heeft. Ik was net van plan naast mijn werkadres nog een privé mac.com account aan te maken, maar op apple.com of apple.be is alles al MobileMe. (truttige naam overigens) Kan het misschien toch nog via de laatste .Mac-doosjes die in de winkel overblijven ???

Nee. Gelezen in de FAQ van de upgrade:

I have a .Mac retail box; can I still use it to activate?
Yes. Just go to www.mac.com/activate and enter your code to get started. Your account will be automatically upgraded to MobileMe when it becomes available.

Jammer dat je daar alleen een .Mac account kunt aanmaken/verlengen met een key. Ik zou nu juist .Mac willen proberen met de 60 dagen trial... Weet iemand hoe dat kan?

Bedankt :slight_smile:

Zoekt en gij zult vinden, vindt gij het niet dan is het zoek. Of te wel, neem 3 seconden van je tijd. Het bericht dat je typt duurde al langer dan het vinden.

Yaris, maar dat betekent toch dat je eerst een .Mac.com-adres aanmaakt met de retailbox dat DAARNA (midden juli) een upgrade krijgt: vanaf krijg je er een Me-adres bij, maar het .Mac-adres blijft ook werken ?

Je hebt gelijk. Als je je account activeert voor de upgrade is het nog .Mac. Sorry voor de verwarring.

@MVos: volg [url=https://www.mac.com/WebObjects/Signup.woa/wa/trial?aff=consumer&cty=US&lang=en&identifier=aOGVSCVcodmwObBN]deze link[/url].

[quote:abbc74fcc0="Yaris"]@MVos: volg [url=https://www.mac.com/WebObjects/Signup.woa/wa/trial?aff=consumer&cty=US&lang=en&identifier=aOGVSCVcodmwObBN]deze link[/url].[/quote:abbc74fcc0]

Dankje :slight_smile:

Hmmm, ik vond .Mac al eigenlijk z'n geld niet meer waard, maar met zo'n raar adres zou ik er inderdaad niet eens meer aan beginnen. Vreemd ook, die verandering, want @mac.com is in ieder geval nog een soort van reclame voor Apple....