Mac die ik verkocht heb verschijnt in de zijbalk bij shared

Hallo, ik heb een tijd geleden min Mac pro verkocht. De laatste tijd verschijnt in mijn zijbalk opeens een machine met de naam van de man aan wie ik de machine verkocht heb.
Koe kan dit en hoe kom ik er van af?
Bedankt!

heb je de computer losgekoppeld van je iTunes/App store account voordat je deze verkocht??

Je moet jou oude Mac ontkoppelen, dat kan door deze site Apple Support Profile te bezoeken. Hier zou je als het goed is, jou product kunnen verwijderen m.b.t. jou App store/ iTunes account.

Lijkt mij meer een Back to my Mac probleem.
Heb je de Mac wel volledig gewist en opnieuw geïnstalleerd voordat die de deur uit ging?

Ik heb store en iTunes ontkoppeld en een nieuwe user aangemaakt, daarna mijn user geëist.
Als het een back to my Mac probleem is, hoe los ik dat dan op?

Gewist dus bedankt autocomplete.

De hoeveelheid onzin die hier wordt verspreid… Het Support Profile is zuiver om producten van Apple te registreren. Het heeft niets met iCloud, iTunes of Back to my Mac te maken.