.Mac iemeeladres

Hoi!

Ik heb een vraag:
Binnenkort verloopt mijn .Mac account en vind het te duur dit nogmaals te verlengen.
Te weinig waar voor redelijk veel geld.
Wat ik me nu afvraag is of ik mijn iemeeladres ................@mac.com kwijtraak?
Kan mij dat iemand vertellen?!

Alvast bedankt!

Groetjes

Erik

Je houdt alleen je "screen name" voor iChat. Mail zal dus niet meer werken.

volgens mij blijft je mail adres wel actief, maar verlies je je iDisk en webruimte maar wat iErikG5 zegt zou ook best kunnen... ik heb wat kennissen die het ook niet verlengt hebben, maar zijn nog wel actief op iChat en moet heel eerlijk bekennen dat ik ze nooit mail op hun .mac account !

Stel ik heb een mailadres met icecream@mac.com en dit account is verlopen. Kan iemand anders zich dan bijv. nog registreren onder icecream@mac.com of kan dat niet meer dan?

Wanneer je .Mac* opzegt, vervalt logischerwijs ook het gebruik van dat e-mailadres. Echter, zou je na enige tijd hetzelfde account heractiveren (door weer een jaarabbonnement te nemen onder dezelfde accountnaam met hetzelfde wachtwoord), dan kan je uiteraard je eigen e-mailadres weer gaan gebruiken. Een toegekend e-mailadres blijft dus gereserveerd en kan niet door anderen worden 'overgenomen' (tenzij het wachtwoord overeenkomt). Mogelijk dat er misschien wel een tijdslimiet aan de reserveringsduur zit, bijvoorbeeld een x aantal jaren, dat lijkt me wel aannemelijk.

edit: Mijn beschrijving geldt voor het een proefabbonnement wat verlopen was.

Hmmm.... :? Ik reageer niet vaak maar de reactie van leander betwijfel ik echt. Probeer het maar eens een willekeurig e-mailalias aan te maken, en verwijder hem even later om hem daarna weer te activeren... Je ziet dat dat je zeker niet gaat lukken.

Voor je hoofd emailadres vrees ik in die lijn dan ook het ergste.
Eens weg, altijd weg is mijn conclusie. :sealed:

Douwe-Jan 8)

Er zit een tijdslimiet aan ja, hoeveel jaar weet ik niet, maar na een jaartje of 5 was ik mijn oude @mac.com kwijt :(

Want ik heb geprobeerd om er een aan te maken met een paar namen die ik wou maar lukt niet. En als ik een email stuur naar die adressen dan krijg ik een mail terug dat die adressen niet bestaan.

Dat had ik dus ook en inloggen met mijn oude ww lukte ook niet, dus ze bestaan, maar toch niet, wel jammer...

Nu ik mijn eigen reactie in dit draadje terug lees... Mijn beschrijving geldt voor het een proefabbonnement wat verlopen was. Deze kon ik na enige maanden heractiveren met mijn toenmalige accountnaam en wachtwoord. Het bijbehorende hoofd e-mailadres was ook weer beschikbaar. Vanuit die gedachte dacht ik dat hetzelfde ook voor een beƫindigd abbonnement zou gelden. Nu begin ik daar ook over te twijfelen. Daarom: neem contact op met Apple en leg hun je vraag voor, dan weet je het zeker.

Ok maar waar kan ik dat doen? Ik heb wel alvast een feedback gestuurd.

Weet niemand waar ik dat kan doen?

http://www.apple.com/nl/contact/

Ja maar dan moet ik weer gaan bellen en dan een uur aan de lijn gaan hangen.

ja, je moet wat