Mac Mini aan iBook en Airport kaart

Dag Allen, Zoals ik [url=http://forum.onemorething.nl/viewtopic.php?t=126524&highlight=]hier[/url] al eerder gemeld heb, is mijn iBook moederbord naar zijn grootje. Nu kan ik voor weinig een G4 1,25 GHz Mini op de kop tikken (altijd al een prachtig apparaat gevonden) en vroeg ik mij af of ik die twee zo aan elkaar kan verbinden zodat de Mini niet alleen opstartschijf is maar ook als processor gebruikt wordt en de iBook als scherm, toetsenbord en trackpad. Kan dit? En weet tevens iemand of de airport kaart die in de iBook zit ook in de Mini past? En de Superdrive? alvast bedankt.

Dat gaat niet lukken. Je kunt een laptop niet als scherm voor een andere Mac/PC gebruiken.

Best op zoek gaan naar een macbook, dan ben je ook direct omgeschakeld naar een intel mac :)

Jammer. :( En de Airportkaart? Kan je die in de Mini zetten?

dat zou kunnen maar ik weet niet zeker of in de mac mini een airport-kaart past. want volgens mij was het een module. kijk eens op ifixit.com daar staat ook hoe je een mini open kunt maken. kun je daar kijken of het de zelfde aiportkaart is.

edite
het zou kunnen maar het is meer werk dan bij de iBook

http://www.ifixit.com/Guide/Mac/Mac-Mini-PowerPC/AirPort-Extreme-Card/82/11/

Hmm, lees tegenstrijdige berichten op Internet. Sommige zeggen dat de airport kaart voor de mini een bijzondere is, van mezzanine, en niet zo'n een als standaard in de iBook zit. En ook die antenne, als een Mini geen Airport heeft, zit die antenne er dan wel bij? Is er iemand die er nog meer over weet?

Is er hier niemand die een Airport kaart van een andere Mac in een Mini heeft gezet?