Mac Mini Hi-Res Plaatjes

Hallo,

Weet iemand waar ik de Hi-Res plaatjes kan krijgen voor de Mac Mini? Ik meot nl een folder maken met daarin de Mac Mini, maar kan deze niet vinden op de website van Apple.

Of ik kijk verkeerd…

Alvast bedankt

http://www.apple.com/pr/products/macmini/macmini.html

Aan de rechterkant :wink:

[url]http://www.apple.com/pr/products/macmini/macmini.html[/url]

edit: idd zelfde als Klaus dus…

Met google kan je ook een hoop afbeeldingen vinden. Ik benieuwd naar je folder! Post je hem hier als je hem af hebt? :)

Bedankt voor de snelle reactie..

En inderdaad keek ik verkeerd… :o

Let dan wel even op de licence agreement van de afbeelding op de Apple-site:

The Image cannot be used to promote or sell any product or technology (such as on advertising, brochures, book-covers, stock photos, t-shirts, or other promotional merchandise).

De opdrachtgever regels de gebruikersrechten met Apple. Daar is de persoon die de folder maakt niet verantwoordelijk voor.

[quote:2df11f642a="hgpijp"]Let dan wel even op de licence agreement van de afbeelding op de Apple-site:

The Image cannot be used to promote or sell any product or technology (such as on advertising, brochures, book-covers, stock photos, t-shirts, or other promotional merchandise).[/quote:2df11f642a]

Beetje vreemd… waarom plaatsen ze hem dan eigenlijk bij PR?

Apple krijgt natuurlijk ontieglijk veel aanvragen van bureau's over de gehele wereld om afbeeldingen van hun producten af te drukken. In plaats van dat ze zelf de documenten sturen kan de aanvrager zelf de bestanden van Apple's site downloaden. Dat werkt veel beter. Deze afbeeldingen zijn natuurlijk gewoon auteursrechtelijk beschermd en de gebruiker dient het recht tot gebruik van de afbeeldingen te hebben.

Ik snap alleen niet dat je wel weet hoe een forum werkt maar dat je een simpele afbeelding op de apple site niet kunt vinden!!

D’r zijn topic’s voor minder op slot gegaan :cry: