Mac Mini toetsenbord

Vandaag heb ik bij Paradigit in Utrecht een mooi klein USB-toetsenbordje gekocht wat mij perfect lijkt voor de Mac Mini: http://www.paradigit.nl/pdf/10007347v.html Het werkt perfect op mijn PowerBook 12", en de prijs is ook Mini: 19,95.

Leuk om weten. Jammer dat de toesten blauw zijn :(

Bij de mijne zijn ze gewoon donkergrijs. Overigens werken de power/sleep en volume up/down buttons ook op de Mac! Alleen de www en mail buttons niet. En er zijn geen USB doorvoer-poorten. Toch een mooi klein dingetje.

Ik sta op het punt een Mac mini te bestellen. Ik heb (natuurlijk) al een toetsenbord en muis, maar als alternatief denk ik aan het [url=http://www.kensington.com/html/5463.html]Slim Type[/url] keyboard van Kensington (zie de [url=http://www.mjsoft.co.jp/pickup/055420.html]foto's[/url]). Maar de 'gewone' [url=http://store.apple.com/Apple/WebObjects/nlstore.woa/91509/wo/e65vuMPBaT9E36u3gEjNexhcaqQ/1.0.11.1.0.6.12]knoppenplank [/url]van Apple maakt ook een goede kans. :)

Die Kensington is mooi, maar wit. Meer iets voor een iMac G5. En twee keer zo duur. Maar wel een volledig toetsenbord: het USB-bordje is qua look & feel een notebook-toetsenbord.

[quote:bd403cb7be="Geveke"]Die Kensington is mooi, maar wit[/quote:bd403cb7be] Eh... dat leek me juist mooi passen bij de Mini. Of vergis ik me in de kleur van de Mini?

De Mini is toch zilverkleurig?

Nu ik zo kijk: we hebben allebei gelijk: de zij- en voorkant zijn grijs, maar bovenop is 'ie wit. Wat moet ik nu met m'n toetsenbord? :?

Kijk wat je nodig hebt, en wat je kunt betalen. De apple is maar 10 euro duurder. Maar ik vindt het kleine bordje mooier, vooral bij de kleine Mini. Maar smaken kunnen verschillen, nietwaar?

Ja, dat tientje extra maakt natuurlijk niet zoveel meer uit. Maar wat zou mooier staan?

Het voordeel van de Kensington is overigens dat je voor weinig een twee-knops wielmuis erbij krijgt als je 'm online bestelt.

Als je het mooi vind om na een half jaar aan de onderkant allemaal stof en rotzooi in je toetsenbord te kunnen zien zitten zou ik voor het Apple toetsenbord gaan. ;)

[quote:234d222a07="Nisei"]Als je het mooi vind om na een half jaar aan de onderkant allemaal stof en rotzooi in je toetsenbord te kunnen zien zitten zou ik voor het Apple toetsenbord gaan. ;)[/quote:234d222a07] Best je toetsenbord afdekken als je niet aan je computer zit. Zie [url]http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=39800[/url]

't Is overigens het gewone Apple-keyboard geworden. Meteen met m'n Mac mini besteld. afgelopen zaterdag. Vandaag de Handyman-kloonmuis gekocht (zie [url=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?p=602447#602447]draadje[/url])... alleen nog even wachten op de mini. ;)

dat standaart toetsenbord is met de USB aansluitingen ook handiger.