Mac niet uit sluimer halen bij uitzetten Magic Mouse

Goedenavond,

Ik zet altijd mijn mac op sluimer omdat ik dat gewoon super vind, alleen dan zet ik mijn muis elke keer te laat uit en dan gaat mijn mac weer uit zijn sluimer, is hier een optie voor om dat uit te zetten zodat hij gewoon lekker blijft slapen?

Groeten,
Fouad El Hadouchi

Ik begrijp dit niet "alleen dan zet ik mijn muis elke keer te laat uit ". Je hoeft toch sowieso niet meer die muis aan te raken, laat staan uit te zetten? Als de computer gaat sluimeren, sluimert de muis mee. Ik zet nooit de muis af.

Ooh, dat wist ik niet haha

Dan heb ik antwoord op mijn vraag, bedankt

Over dit voorval/probleem zijn al meer topics:

http://www.onemorething.nl/community/topic/imac-sluimerstand-werkt-niet-goed
http://www.onemorething.nl/community/topic/randapparatuur-uitzetten-tegelijk-met-imac
http://www.onemorething.nl/community/topic/batterijduur-magic-mouse

Vin, er is geen probleem bij TS.
Lees zijn post nog maar eens.

Zo'n bluetooth apparaat uitzetten die altijd verbonden is, zoals de magic mouse, of natuurlijk het Apple draadloze toetsenbord en magic trackpad, heeft hetzelfde effect als een USB apparaat uit je mac trekken tijdens de sluimerstand. Bluetooth blijft net als bijvoorbeeld infrarood actief tijdens de sluimerstand van de meeste Macs.

Je kunt dit gewoon instellen:

? -> Systeemvoorkeuren -> Bluetooth -> Geavanceerd -> En dan uitvinken.

[img]/uploads/community/e342194d18b24ac967657ce0194f4e09c6e17636_0.png[/img]

Ik dacht dat je dit bedoelde.

TS dacht dat de BT muis uit moest zetten als ie de Mac in sluimer zet. Zoals Sedikit zegt is er geen enkele noodzaak toe. Ergo: geen probleem meer voor TS.

Volgens mij zet de TS zijn Mac in sluimer en moet hij daarna nog de muis uitzetten.
Dit heeft weer tot gevolg dat zijn Mac weer ontwaakt.
Marreuh ik kan het fout hebben hoor.

[quote=Oulad url=http://www.onemorething.nl/community/topic/magic-mouse-7#post-2159426 time=1296837789]Ik zet altijd mijn mac op sluimer omdat ik dat gewoon super vind, alleen dan zet ik mijn muis elke keer te laat uit en dan gaat mijn mac weer uit zijn sluimer, is hier een optie voor om dat uit te zetten zodat hij gewoon lekker blijft slapen?[/quote] Zoals al eerder geschreven is het niet echt nodig om je muis uit te zetten, maar indien je de muis uit wilt zetten dan doe je dat eerst , en dan met een van de volgende toets combinaties zet je de mac in slaapstand : ??? of ctrl ? s

[quote=064harry url=http://www.onemorething.nl/community/topic/magic-mouse-7#post-2159619 time=1296858782]Volgens mij zet de TS zijn Mac in sluimer en moet hij daarna nog de muis uitzetten.

Dit heeft weer tot gevolg dat zijn Mac weer ontwaakt.

Marreuh ik kan het fout hebben hoor.[/quote]

Je hebt helemaal gelijk ik kwam alleen niet zo goed uit mijn woorden, sorry

Ik heb nu de functie in SysteemVoorkeuren uitgezet, bedankt

[quote=064harry url=http://www.onemorething.nl/community/topic/magic-mouse-7#post-2159619 time=1296858782]Volgens mij zet de TS zijn Mac in sluimer en moet hij daarna nog de muis uitzetten.
Dit heeft weer tot gevolg dat zijn Mac weer ontwaakt.
Marreuh ik kan het fout hebben hoor.[/quote]Ja, maar de crux zit 'm nou juist in het feit dat je die muis helemaal niet [i]moet[/i] (van wie zou dat moeten?) uit te zetten! Zoals in de eerste reactie al gemeld, en daarmee was dit 'probleem' opgelost.

[quote=Oppie url=http://www.onemorething.nl/community/topic/magic-mouse-7#post-2159477 time=1296843529]Vin, er is geen probleem bij TS.
Lees zijn post nog maar eens.[/quote]

Ha, het komt eerder doordat dat zinnetje een soort automatisme is. Je hebt gelijk.:thumbsup:

[/quote]Ja, maar de crux zit \'m nou juist in het feit dat je die muis helemaal niet [i]moet[/i] (van wie zou dat moeten?) uit te zetten! Zoals in de eerste reactie al gemeld, en daarmee was dit \'probleem\' opgelost.[/quote]

Misschien als je 'm op je bureau laat staan wel, maar bij mij gaat ie ook gewoon uit voordat ie in mijn laptoptas gaat.

Waarom zou je die niet uitzetten (als je een beetje economisch denkt)? Van mij MOET die uit.

Iets met batterijen die kunnen leeglopen etc. Ik ben niet van plan om de andere dag mijn Apple Charger boven te halen. :smile:

Ik zet mijn Magic Mouse telkens uit voor ik ga slapen... En ja, soms schiet de sluimerstand terug aan, maar ik gebruik dan ook de shortcut.