Mac only - Karate bikini babes

Na alle spellen enkel voor PC is ook eens een spel enkel voor mac. Ik heb het spel zelf niet gedownload aangezien het 29 USD kost en ik geen vechtspel liefhebber ben maar voor de geinteresseerden lijkt mij www.bikinikaratebabes.com een aardig alternatief voor Mortal Kombat.

laat eens weten of het er goed uitziet en het zijn 29 USD waard is.

groeten

Ik moet eventjes aangeven dat je deze site niet moet bezoeken op je werk. Daar dit nogal vreemde reacties kan uitlokken. Bij het zien van de eerste deel van een foto heb ik hem direct maar weg geklikt. Leek meer op een gemiddelde pornosite! Misschien is het er ook wel eentje? Zover ben ik iig niet gekomen.

Maar wat ik zag bevestigde wel mijn vermoeden. Het is niks anders dan een halve naakt zooi die vecht. Persoonlijk vind ik dat niks, maar okay, hey misschien ligt het aan mij. :smiley:

Wel jammer dat je voor deze spellen dat apparaat van de playstation niet kan gebruiken, krijgt de halve computer wereld ook weer eens een goede workout. (ik zoek nog eventjes naar een plaatje)

hoe het in het spel zelf zit weet ik niet, maar op de openingspagina's is niks te zien waarvoor ze je raar zullen aankijken op je werk tenzij ze dat ook doen wanneer je naar he strand of het zwembad bent geweest.

Dit spel is zelfs in de power unlimited geweest met de vermelding dat het ook op een mac gespeeld kan worden! Door de babes was het goed voor de verkoop cijfers zijden ze.  :p Ik ben wel benieuwd of het echt alleen mac is want er stond "ook voor mac"

Dennis

Zie je wel, ook voor windhoos  :( In de PU stond dat het spel een beetje weg had van Dead or Alive alleen dan geprogrammeerd door mensen die voor het eerst met Java kennis hadden gemaakt. Het geld niet waard dus.

Dennis

dat is echt zo'n spel die je in een ruk uitspeelt(haha NOT) voor de wanhopige nerdjes onder ons;) maar het spel is volgens de PU  nix aan dus ik zou er geen 29 eurootjes aan uitgeven!

Hé Niels, ze vinden dat ik een jong apple gebruiker ben met mijn 16 jarigeleeftijd maar jij bent 12 / 13?? You're really lucky met een maccie op je 12e hoor!!! Leuk dat je ook op het forum komt! en schrijft! We zullen vast nog veel van je horen!

Dennis