Mac OS 9.2 Nederlands

Beste Mensen,

Ik heb een vraag, weet een van jullie misschien hoe ik aan Mac OS 9.2.1 of 9.2.2 Nederlandstalig kom?

Ik ben momenteel aan het hobbyen etc. in Mac OS 9.2.1 Engels maar ik zou toch liever Nederlands willen.

Ik hoop dat iemand mij kan helpen dit te vinden:smile:

Groeten,

Luuk

Gewoon ff kijken op THepiratebay ofzo. Staat vast wel iets tussen. Of je kan ook met dat Apple Museum contact opnemen. Succes

Hoi Rickje ja ik heb al gekeken op piratebay, alleen maar engelstalig helaas.

Kleine kans dat je dat nog gaat vinden. Probleem is namelijk dat de mensen die iets 'op internet zetten' vaak ook de mensen zijn die een hekel hebben aan niet-engelstalige software...

http://support.apple.com/kb/DL1280?viewlocale=en_US
http://support.apple.com/kb/DL1120?viewlocale=en_US
http://support.apple.com/kb/DL1293

Bij 9.1 beginnen en zo verder upgraden tot 9.2.2

Waar woon je?

@nielsdam volgensmij moet ik dan van 9.0 beginnen nederlandstalig maar die heb ik niet.

Luuk ik heb een Torrent Os 9.2.2(16 languages) gevonden. Ik heb de torrent getest en er zijn 4 seeders ik stuur je de link even.

groet john

Hey poing,
die torrent had ik hem gisteren ook al in een PB gestuurd, maar dat is geen Mac OS 9.2.2 om op zo'n oude Mac te zetten, maar het is een speciale versie om binnen OS X te installeren. ;)

Dank u Jeroen weer wat geleerd ;)

Misschien dat er zich ergens in de .dmg een Nederlands taalbestand bevindt. ;) Ik heb de download nog aanstaan en zal eens kijken.

Ik heb zojuist op mijn reserve macje gekeken. Daar staat naast de Tiger, ook de Nederlandse 9.2.2 op. Als je belangstelling hebt, stuur me dan maar een PM. Dan ga ik vandaag nog even zoeken, en stuur ik je deze 9.2.2 wel op met WeTransfer (als hij tenminste niet de 2Gb te boven gaat)

[url=http://www.onemorething.nl/community/topic/mac-os-9-10]Als je de boel wat beter in de gaten had gehouden[/url], had je je OS9.2.2 al lang en breed gehad.