Mac os x op windows pc

Beste Omt'ers weet er iemand hoe ik mac os x op men windows krijg ?

Staat uitgebreid beschreven in http://www.onemorething.nl/community/topic/installeer-os-x-op-een-netbook

Voor een netbook is dit wel duidelijk beschreven. Voor een vaste bak bouwen ben je toch wel wat meer voeten in de aarde kwijt. Hier zitten ook andere eisen aan. Zo heb je minder keus in de hardwareconfig voor een vaste bak. Mocht je dit van plan zijn, is dit een goeie link om mee te beginnen: http://www.hackintosh.com

Mod: Slotje?

[url=http://osx86.nl]osx86.nl[/url] voor basisintrodutie en nederlands forum: [url=http://hackintosh.nl]Hackintosh.nl[/url]

Waarom zou je dit willen? De voordelen van Apple zijn juist vooral ontstaan door een uitstekende combinatie van besturingssysteem en computer die allebei uit één bedrijf komen en daarom precies op elkaar afgestemd zijn. Als je daar mee gaat rommelen ben je toch altijd slechter af volgens mij.

[quote=MacAanZee url=http://www.onemorething.nl/community/topic/mac-os-x-op-windows-pc#post-2129000 time=1293316494]Waarom zou je dit willen?[/quote]* Mompelt iets over een dubbeltje en eerste rang... *

Waarom al die moeite? Koop je een Mac mini om rustig aan te beginnen, maar met een stevige iMac of MacBook ga je sowieso geen spijt hebben van je geld.
Wil je je plannen toch doorzetten, neem [url=http://lifehacker.com/348653/install-os-x-on-your-hackintosh-pc-no-hacking-required]hier[/url] of inderdaad op de door youp.c gegeven link!

Ik draai thuis ook een hackintosh en kan je zeggen waarom: het is vele malen goedkoper en werkt stabiel, indien je de goede hardware kiest. De betere hackintosh is qua specs en qua prijs niet vergelijkbaar met een mac en draait toch het beste os ter wereld en voor de rest dezelfde argumenten als een mac nemen: gebruiksgemak, plug en play,enz.

Maar ff ontopic:
[b]@ipadhackulo[/b] indien je niet wil gaan klooien met drivers e.d. zal ik als ik jou was een pc uit de best buy guide nemen: [url=http://www.hackintosh.nl/bestbuyguide.html]zie hier[/url]. En in mijn vorige post was ik de grootste (engelstalige) site met wiki vergeten:[url=http://www.insanelymac.com]InsanelyMac[/url]

Ikzelf heb ook enige tijd een hackintosh gedraaid maar uiteindelijk vervangen voor een iMac. Geen spijt van, je krijgt het zelf nooit zo goed als Apple. Het is inderdaad duur, maar de software kost natuurlijk ook geld.

Ik draaide OS X Leopard 10.5.7 met iDeneb; een aanrader. Maar je moet wel kexts (drivers) voor alle computeronderdelen downloaden want anders is het een no-no... Ikzelf begin er niet meer aan, Windows 7 draait vele malen stabieler op een Windows PC. Tenzij je net het geluk hebt dat alle hardware min of meer word ondersteund, want hoe meer kexts, hoe meer kans op een kernel panic. Als je namelijk kexts installeert die niet geschikt zijn, kan je weer [i]opnieuw[/i] beginnen. Dus ik raad je aan om gewoon een echte Mac te kopen, waar ik nu zelf ook mee bezig ben. En als je toch een Hackintosh wilt, zijn de twee beste manieren myHack of iDeneb. (De laatste is een distro: een Mac OS X installatieimage die al de nodige bestanden bevat om op te kunnen starten op niet-apple hardware)

Als je snel een hackintosh wilt hebben dan moet je even naar de best buy guide kijken op hackintosh.nl kijken!