Mac OSX spel voor kinderen van jaar??

Hallo,

Ik heb een tweeling van 4 jaar en met dit slechte weer vragen ze om een spelletje op de mac te spelen. Heeft iemand van jullie suggesties? Ik vind niets interessants.

Hartelijk bedankt,
Dirk

Hier moet toch wel wat tusen staan?

http://www.versiontracker.com/macosx/cat/games

Vroeger hadden wij Freddy Fish, en kijk eens bij Lannoo (Petson & Findus, Fred en de Flessefiets, dat met die luchtballon). Eijn er beslist nog hoor, van dat alooi (het kan wel zijn dat deze in classic draaien, maar goed)

Hmmm de site van de [url=http://www.schatkast.nl]schatkast[/url] (tv programma van Z@ppelin) is leuk en zeer geschikt voor kinderen van die leeftijd, al zeg ik het zelf (ben 1 van de programmeurs geweest :lol: ).

[url=http://store.apple.com/Apple/WebObjects/nlstore.woa/90804/wo/5G5G4Gdd7HtT2CGvitJ2yqp2jve/1.0.9.1.0.6.25.7.11.0.3]Het spel van Finding Nemo?[/url]

en [url]www.kidcity.be[/url] toffe site met leuke flashspelletjes. (bekijk de intro maar en je bent verkocht)

[quote:da64d474a8="hydro"][url=http://store.apple.com/Apple/WebObjects/nlstore.woa/90804/wo/5G5G4Gdd7HtT2CGvitJ2yqp2jve/1.0.9.1.0.6.25.7.11.0.3]Het spel van Finding Nemo?[/url][/quote:da64d474a8] Dit spel is in het Engels. Dus als je zin hebt om er naast te gaan zitten vertalen...

kijk eens bij www.macka.nl…

www.shockwave.com

[quote:2393547df4="Waterman"][quote:2393547df4="hydro"][url=http://store.apple.com/Apple/WebObjects/nlstore.woa/90804/wo/5G5G4Gdd7HtT2CGvitJ2yqp2jve/1.0.9.1.0.6.25.7.11.0.3]Het spel van Finding Nemo?[/url][/quote:2393547df4] Dit spel is in het Engels. Dus als je zin hebt om er naast te gaan zitten vertalen...

kijk eens bij www.macka.nl…[/quote:2393547df4]

:oops: Ohh, dat had ik niet gezien! nouja, sorry dan hoor.

Lannoo heeft heeft hele leuke spellen voor kinderen. Aan een aantal spellen heb ik meegewerkt aan de localisatie in het Nederlands en heb ze dus echt compleet van begin tot eind gespeeld en ik kan ze zeker aanraden.

De meeste spellen zijn Mac & Pc bruikbaar.

Robbie Konijn is er ook voor de mac (wel ff checke op de doos). Zie http://www.mindscape.nl/Products/ProductInfo.asp?pid=125

Robbie Konijn Dreumes bevalt mijn 2 jarige zoon uitstekend!

Veel plezier!

www.transposia.be

fredi fish , pjama sam , put put enz allemaal leuke kinder spelletjes

Van al deze opgenoemde spelletjes voor kids, hoeveel zijn er die native onder OS X draaien?

Hiervan kan ik tot nu toe maar één noemen en het is dan nog in het engels ook, nl Finding Nemo

Mijn dochter van bijna 4 is helemaal weg van Putt Putt in het Circus. Dat draait onder Classic, maar werkt verder prima. Als die andere spelletjes van transposia er eeb beetje op lijken heb je daar geen miskoop aan.

Wat ook geen miskoop was, is de kleine notebook muis die ik voor haar gekocht heb. Past precies in haar handje. En die aparte knopjes snapte ze veel beter dan die Apple muis die ik bij mijn iMac kreeg. Daar laat ze steeds haar hand op rusten en klikt ze zonder dat ze wil klikken.

Bij mij gaat het er hem om dat ik gewoon zonder OS 9 verder wil ook al gedraagt de classic zich normaal. Ik vind gewoon na de jaren OS X is er ivm met Kids games weinig of geen ondersteuning!!!