#macbook #batterij #ontploft

https://twitter.com/robertgroot/status/936962679952035841

Nee, na 28 jaar gebruik mag dat ook niet nee. ?

Alsof dat überhaupt een legitieme vraag is. Je kan geen ethische vraag stellen over een technisch mankement. Dan zou je het moeten hebben over de oorzaken van dat technische mankement en de eventuele motieven daarachter.
Er is een stuk techniek (aan de laptop te zien wat oudere techniek) kapot gegaan en nu kun je heel verontwaardigd doen op Twitter. Wat wil je hiermee bereiken?

“Moet toch niet mogen?”
Juist wel, anders zouden de cellen uit elkaar spatten. Dan ben je verder van huis.

Li-ion batterijen kunnen om diverse redenen zo opzwellen. Deze accu is waarschijnlijk opgezwollen omdat hij compleet is leeggelopen en daarna voor lange tijd leeg is gebleven. Ik meen dat Apple zelf aanraadt om batterijen die voor lange tijd worden opgeslagen tot ongeveer 35-50% te laden, en af en toe bij te laden indien mogelijk.

Oef, ik kan hier heel slecht tegen. Blijkbaar is dit niet aan Apple voorgelegd, maar meteen op Twitter geknald met een passief agressief vraagje. Nee natuurlijk moet dat niet mogen, maar het is dus blijkbaar wel gebeurd… Dus, wat is de bedoeling?

@Dorkiban sneuneus… hij vraagt alleen iets op Twitter aan AppleSupport. Daar is Twitter voor en AppleSupport geeft toch netjes aan dat hij hen moet contacteren. Als jij persoonlijke problemen hebt met social media dan moet je dat niet op andere africhten.

oh is twitter bedoeld om open deuren in te trappen?

Stop de persen! ?

#verplaatst #naar #lounge