macbook batterij stuk?

Hoi,

Ik heb mijn macbook nu toch iets meer dan een jaar en gebruik hem toch vrij intensief. Heb nu al een tijdje last van dat de macbook (wanneer ie op batterij werkt), na een tijdje opeens volledig uitschakelt. (vaak bij 40% resterend, maar soms ook bij nog 60% resterend) (erg irritant, omdat je niet opgeslagen gegevens dan kwijtraakt)

Nu is mijn vraag…moet ik een nieuwe batterij kopen? Of bestaat de kans dat mijn probleem daar niet meer verholpen wordt?

Join de club:

http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?p=1487572#1487572

nou, het gaat wel over een macbook hier...

Is het de tijd van de maand ofzo? Batterijen gaan niet eeuwig mee. Het heeft een levensduur en naargelang deze oploopt in aantallen, verminderen de prestaties. Dat is toch net hetzelfde met de mens. Leer het gewoon te aanvaarden!

Als je een batterij niet al te intensief gebruikt gaat deze gemakkelijk 3 of 4 jaar mee!
Mvg,

Maar wil zeker weten dat het aan de batterij ligt, dan koop ik er wel een nieuwe...kost 100 eur ofzo?

Er is onlangs wel een nieuwe [url=http://www.apple.com/support/downloads/macbookefifirmwareupdate11.html]FirmWire update[/url] uitgekomen. Misschien helpt deze... Voor zover het er iets mee te maken kan hebben. Een software updat kan ook helpen... Mvg,

Switch vraag er €139 voor, evenals de Apple Store. Géén korting. Mvg,

[quote:4ea23b527a="KingAchille"]Switch vraag er €139 voor, evenals de Apple Store. Géén korting. Mvg,[/quote:4ea23b527a]

pfff wat duur :S

kan ik beter macbook pro kopen en deze verkopen voor 500 eur :stuck_out_tongue:

Wat is dan je winst? :D Mvg,

[quote:691bcec0c4="KingAchille"]Wat is dan je winst? :D Mvg,[/quote:691bcec0c4]

Betere laptop :stuck_out_tongue:

Noouw ja, waarom heb je dan in godsnaam die MacBook gekocht als je toch doelde op die betere MacBook Pro? Mvg,

als je kan aantonen dat je de problemen ook al had in het eerste jaar, dan valt het nog onder garantie! (Belgische wetgeving) Anders even naar testaankoop mailen en vragen of je nog recht hebt op een nieuwe, zij kunnen waarschijnlijk wel het een en het ander regelen.

gr
Boris

Kijk eens op [url=http://www.apple.com/nl/support/macbook_macbookpro/batteryupdate/]deze pagina[/url], zo ben ik aan een -gratis- nieuwe MacBook batterij gekomen via MacMe Groningen.

Mijn MacBook onine gekocht, dus dat mag geen argument zijn.

Suc6!

Het past weer in dit draadje; ik heb nog een antwoord van je tegoed: http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?p=1408864#1408864

Zelfde link als Barney1985 dus, maar ja: als je alleen maar draadjes opent zonder er zelf op in te gaan… :sealed: