macbook bij pceveryone

hee

ik zoek een goedkope macbook met zoeken kwam ik [url=http://www.pc4everyone.nl]pceveryone[/url] tegen nu mijn vraag is dit wel veilig waar komen deze macbook's vandaan.

Vroeger had ik zo'n progje om de serial van je mac op te zoeken weet iemand daar wat van?

alvast bedankt

Ik begrijp dat het gaat om deze Macbook:
http://www.pc4everyone.nl/thuis/laptops/macbook.html

Het is al een wat oudere Macbook. Het is een 13" late 2006. Tweedehands, maar je hebt 3 maanden garantie. Ik heb dit opgezocht in het programma Mactracker f.y.i.
Volgens mij is dit wel een veilige website, maar heb daar geen ervaring mee.

hee

is hij tweedehands?
staat er niet bij toch??

bedankt

als het inclusief btw is, netjes.
meteen voor 2 gig geheugen in laten zetten is denk ik goedkoper als achteraf.
Waarschijnlijk wil je ook een grotere harddisk erinzetten. Kun je best zelf, voorbeelden op bv ifixit.

zo te lezen zijn het bedrijfspartijen, die weer helemaal opgelapt zijn "refurbish".
Voor alles geschikt, behalve hedendaags zwaar video en After effects en 3D werk.
grafisch, administratie en internetten prima.

Inderdaad een lokkende prijs, helaas zijn er online 'wisselende' ervaringen te vinden met Pc4everyone. Of je het risico wilt nemen, is natuurlijk een persoonlijke afweging. Ik zou in ieder geval de extra garantie er bij kopen.
http://www.trustpilot.nl/review/www.pc4everyone.nl
http://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?t=59146

[quote=bassmac url=http://www.onemorething.nl/community/topic/macbook-bij-pceveryone#post-2055377 time=1284796586]zo te lezen zijn het bedrijfspartijen, die weer helemaal opgelapt zijn "refurbish"...[/quote]Inderdaad:
[quote]
[b]Gebruikte computers
[/b]Wij kopen van grote bedrijven gebruikte computers, vervangen de onderdelen en vernieuwen de software. Daarna verkopen we die "nieuwe" computers voor prijzen die iedereen kan betalen en natuurlijk met 3 maanden garantie!
[/quote]

Misschien wel de beste tip :
[quote]
Je moet bij PC4 Everyone heel erg goed opletten wat ze je leveren. Het beste is om zelf in Haarlem de spullen af te halen en heel erg goed te controleren of alles heel is, schoon is en goed werkt. Als ze gaan toezenden of bezorgen kun je je een hoop ellende op de hals halen omdat ze spullen leveren die niet goed werken, niet compleet zijn etc. Dan moet er geruild worden en weer bezorgd en de ervaring leert dat ze zich niet altijd aan gemaakte afspraken houden.
[/quote]

En zelfs dat is geen garantie, ze waren onlangs bijna failliet verklaard:
http://webwereld.nl/nieuws/66313/failliete-webwinkels-blijven-klanten-lokken---update.html#source=head

De website ziet er aardig uit, dat zegt eigenlijk vrij weinig over het bedrijf. Wel staat er op het forum van Tros Rader een topic over dit bedrijf. ([url=http://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?t=59146]Topic[/url]). De ervaringen wat er op het forum staan zijn niet heel positief. Als ik naar het product kijk dan is de prijs wel redelijk. Persoonlijk zal ik een recente macbook kopen of een nieuwe. Regelmatig staan er op de websites van Apple Premium Reseller aardige aanbiedingen. Doe je voordeel!