Macbook pro duo core 2 internet radio werkt niet

Hallo, Met mijn nieuwe trots kan ik geen radio meer ontvangen via internet. Ik heb WMS en Real en (natuurlijk) Quicktime op de schijf staan. De widget en de online bijvoorbeeld www.radio1.nl doen niets. Missing pluggin.

Iemand met hetzelfde probleem en een oplossing?
Thanks :smiley:

Heb je een Intel Mac? En heb je Flip4Mac al geinstalleerd?

Ik heb Intel maar Flip4Mac weer verwijderd want zowel Camino, Firefox als Safari lopen er op vast (force quit).

Helaas, want dan is de enige manier om sommige stations via de browser te luisteren, door Safari onder Rosetta op te laten starten. Dan werkt de WMP plugin namelijk wel weer. Ik denk dat je beter op zoek kan gaan naar de oorzaak van de crashes, want Flip4Mac wordt/is onmisbaar!

Overigens dank voor het meedenken. Ik heb Flip opnieuw geinstalleerd maar het werkt nog steeds niet. Vergeet ik iets? :?

klopt met flip voor mac werkt die bij mij ook niet

In de voorkeuren van F4M moet je even 'Create streaming movies' aanvinken onder het 'Movie' tabje. Dan moet het werken. Succes.

Andere optie is via iTunes, dat gebruik ik na een goede tip hier op het forum van unSOUND: [url]http://members.home.nl/esquare/radio/ [/url]. Afspelen in iTunes, afspeellijst aan maken en de Onlangs afgespeelde link toevoegen aan de afspeellijst. Werkt prima bij mij.

'Create streaming movies aangevinkt, geen resultaat, force quit Camino, Firefox en Safari. iTunes doet het ook niet, maf! 8)

Klik op Geavanceerd>Open stream en kopieer de link in het venster dat opent..... Vervolgens maak je een afspeellijst aan als je de stream apart wil zetten. Ga dan naar Onlangs toegevoegd/afgespeeld, rechts-klik op de stream en "voeg toe aan afspelllijst"...dat zou het moeten zijn.

[Edit] sorrie, dat was voor iTunes… :oops:

Probeer het eens met vlc.

http://www.videolan.org/vlc/

obi