MacBook Pro ( eerste foto's )

What a beauty !!!!!!

http://www.flickr.com/photos/andrewescobar/sets/72057594066307201/

Ik vind de Powerbooks veel mooier. Die dikke bovenrand vind ik er echt niet uitzien. (3700)

Ashwin, moet je deze foto 's zien: [img:3473ee07fc]http://static.flickr.com/27/101215529_1cb24f93a3.jpg?v=0[/img:3473ee07fc] Da's toch gewoon een PowerBook op het eerste gezicht? En wat bedoel je eigelijk met 'dikke bovenrand'? Dit ding is toch dunner dan de PB?

@nikita: hij bedoelt de bovenrand van het scherm (waar de isight inzit), die is bijna dubbel zo breed als de zijkanten van het scherm, bij de powerbooks is dat allemaal mooi gelijk....

oud nieuws :P Stond gisteren al in een andere topic :

http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?p=923153#923153

Maar toch, this een beauty

Ah, dit: [img:96f66d4b0a]http://static.flickr.com/39/101288087_a85ba83744.jpg?v=0[/img:96f66d4b0a] Tja... Ik vraag me sowieso af hoe vaak ik een iSight zou gebruiken. Volgens mij moeten ze er nog wel een klein stukje vanaf kunnen halen, dat randje.

een ergere rand als mijn Vaio kan NIET vooral die onderste rand dan , kvind hem übermooi..

[img:ad813effca]http://www.balagan.fr/picts/I299090.jpg[/img:ad813effca]

de winkel zei 25februari, laat me hopen dat het wel degelijk zo is :o :evil:

Kwijl Kwijl. Ik wil hem :P :P :P

[quote:9cbdd56498="Giele"]een ergere rand als mijn Vaio kan NIET vooral die onderste rand dan [/quote:9cbdd56498] Een erger ding dan een Windows apparaat kan ik me niet voorstellen :P :evil:

Ik heb toch liever de Powerbook 15´´´dus. Ik vind hem gewoon perfect. Maar duur.

Hij ziet er gewoon hetzelfde uit hoor, wat maakt die bovenrand uit? Daar heb je weinig tot geen last van hij ziet er net zo uit als mijn powerbook 17'' 1.67 :)

Hij is een paar nanometer hoger, sjonge dat zie je toch niet. Echt dat valt me meteen op, er was één iemand die een opmerking maakte over die rand en een dag later begon iedereen er over te zeiken. Net als die naam.

Het is toch gewoon een prachtmachie? :?

Ik snap vele mensen hier ook niet, woehoee die rand is lelijk, woehoe maar 2 USB poorten terwijl er op de powerbook ook maar 2 staan, er is bijna nauwelijks verschil tussen beide, enkel dat er een iSight bolletje bven het scherm zichtbaar is en zo van die stomme details...

Hij is gewooon knap, knapper dan eender welke laptops (mss dat asus er ook wel mooie heeft :innocent: )

Hmm, ik vind die boxen naast het toetsenbord niet echt mooi... Lijkt net alsof ze er een te klein toetsenbord in hebben gedaan.. Maar verder isie wel stoer!

Idd wat een gedoe over die rand.. als die rand dunner had gekunt had apple het vast wel gedaan.,.En als ik moest kiezen tussen de vorige 15" inch en deze 15.4" macbook pro was het voor mij geen keuze geweest maar een voor de handliggend feit. Ik wacht zelf nog tot de zomer met het kopen van mn macbook pro en ben benieuwd of die 300 E extra voor de 2.16 Ghz het echt waard is.. Verder ziet het er net zoals haar voorgangers briljant uit! Kan niet wachten tot ik die doos in mn handen houd :D

wacht wanhopig op test results! :roll:

(ps vaio’s zien er goed uit als je ze vergelijkt met overige windows laptops maar niks komt in de buurt van Apple’s producten)

Het is niet dat ik mij aan die brede rand van het beeldscherm erger. Ik vindt de "gaatjes" voor de iSight en de Apple remote eigenlijk veel lelijker tov de originele PB G4. Het doet afbreuk aan het model, en het ziet er een beetje rommelig uit.

Daarintegen, als dat je niet interesseert, krijg je een veel snelheid voor terug.

Macbook pro of Powerbook voor beide geldt Love at first (i)Sight :wink:

perfect geformuleerd :innocent:

[quote:2ed32fdf97="Togassa"]Het is niet dat ik mij aan die brede rand van het beeldscherm erger. Ik vindt de "gaatjes" voor de iSight en de Apple remote eigenlijk veel lelijker tov de originele PB G4. Het doet afbreuk aan het model, en het ziet er een beetje rommelig uit.

Daarintegen, als dat je niet interesseert, krijg je een veel snelheid voor terug.[/quote:2ed32fdf97]

idd ze hadden de infrarood ontvanger beter in de knop om het deksel te openen gestoken in spiegelbeeld met de plaats van het sluimerled, dan zou er meer symmetrie zijn en geen gat in het alu frame

[quote:fde191f226="Giele"] de winkel zei 25februari, laat me hopen dat het wel degelijk zo is :o :evil:[/quote:fde191f226]

Welke winkel zei dat?
Dat zou wel positief zijn namelijk!