macbook pro standby opgelost

hi guys,

Na een maand na de release van de new macbook pro
is nu eindelijk de EFI_firewire gekomen waar ik zolang op heb zitten wachten…
het probleem dat de macbook niet meer uit de standby komt is nu volledig verholpen… :lol:

Andere mensen hier Nu nog problemen met de nieuwe macbook pro?.

frank

IK had voordien het probleem niet maar nu WEL!! Als 2 keer dat bij het openen van het sherm hij niet meer uit zijn slaap geraakt !! Een reboot is dan de enigste oplossing!!! Leuk...

dat is precies et probleem wat ik eerst had, maar u opgelost is...

:o

[quote:f3950e4e31="Tjeu"]IK had voordien het probleem niet maar nu WEL!! Als 2 keer dat bij het openen van het sherm hij niet meer uit zijn slaap geraakt !! Een reboot is dan de enigste oplossing!!! Leuk...[/quote:f3950e4e31] Ik heb dat sinds kort ook met mijn MBP van 14 maanden en 10.5.6. Ik heb het nu 2 keer meegemaakt en niet d.m.v. een reboot, maar gewoon steeds het scherm open en dicht klappen en willekeurige toetsen indrukken brengt weer leven in mijn MBP. Ik krijg dan na verloop van tijd weer mijn het venster op mijn scherm te zien wat ik open had staan voordat ik mijn MBP dicht deed. Is er inmiddels al een oplossing voor dit conflict voorhanden?

Heb dit nu ook 2x gehad ([url=http://www.everymac.com/systems/apple/macbook_pro/stats/macbook-pro-core-2-duo-2.33-17-specs.html]MBP eind 2006[/url]). Gewoon door de klep omhoog te doen na een tijdje slapen. Het is nog net te weinig voorgekomen om serieus achter een fix aan te gaan, maar je Mac resetten door de powertoets ingedrukt te houden geeft niet echt een fijn gevoel... (Leopard 10.5.6)

Misschien helpen deze stappen:
Set newer portable Macs’ sleep mode.
Fixing MacBook Pro Sleep Problems.
(gevonden op http://sci.rutgers.edu/forum/showthread.php?t=97290 )