Macintosh HD icoontje verdwenen uit Finder

HD Macintosh wou ik op het bureaublad zetten. Via finder onder apparaten probeerde ik hem te slepen naar het bureaublad. Ik kan nu echter HD Macintosh nergens meer vinden. Iemand een idee hoe ik HD macintosh terugkrijg onder apparaten in finder?

Ga in Finder naar Voorkeuren. Selecteer daar bij Algemeen Harde schijven.

Finder > Voorkeuren:

[img]http://img823.imageshack.us/img823/6499/schermafbeelding2010091g.png[/img]

Nee, dat is alleen in de [i]navigatiekolom in een findervenster[/i]. Ieteke vraag om de hd op het [i]bureaublad[/i] te zien ;-)

[quote=ieteke url=http://www.onemorething.nl/community/topic/ongelooflijke-noob-vraag#post-2050370 time=1284293831].... Iemand een idee hoe ik HD macintosh [b]terugkrijg onder apparaten in finder?[/b][/quote]

Ja maar in eerste instantie wou ie het op het bureaublad hebben. Wat KW zegt klopt, daarmee krijg je 'm terug in Finder. Als je 'm weer op je bureaublad wil moet je in dat venster van KW, alleen dan naar Algemeen en dan Hard Disks aanvinken. Dan komt ie weer terug als het goed is.

Dan voegen we deze er nog even bij:

Finder > Voorkeuren:

[img]http://img835.imageshack.us/img835/4513/schermafbeelding2010091z.png[/img]

FInder > Voorkeuren > Algemeen > Harde Schijven aanvinken

edit: te laat :razz:

Ai ai ai alle drie tegelijk:P.

Ja, ze wil eigenlijk 1 ding, maar haalt er 2 door elkaar, denk ik. Maar daar kan ze zelf het beste antwoord op geven ;-)

Bedankt de antwoorden. Ik wil graag de macintosh HD op het bureaublad zichtbaar hebben en ik wou graag in finder de HD weer zichtbaar hebben. Beide antwoorden gekregen. Weer wat geleerd.....

Mooi zo :thumbsup: