MacMame 0.87

Ik heb de laatste versie gedownload (versie 0.87b) Maar ik krijg dat niet aan de gang. Ik heb alle mogelijke dingen gedaan, na iets van drie en een half uur proberen kreeg ik eindelijk de spellen in beeld. Ik start 1 spel op, maar krijg het volgende: [img:2e31cd631e]http://forum.macosx.nl/album_pic.php?pic_id=4219[/img:2e31cd631e] Nu heb ik eerst maar de oude versie 0.77u2a erin gezet, hier werken alles roms (game files) tenminste.

Ik heb het probleem ook al op de officiele MacMame forum http://www.bannister.org/ubb/ultimatebb.php?ubb=forum;f=26 gezet, maar ik denk dat zij daar zelfs voor een probleem staan om mij daarmee te helpen. Lees daar maar eens wat ik allemaal al geprobeerd heb.

Maar zijn er meer Nederlandse Mac gebruikers die de nieuwe versie niet aan de gang krijgen?

Ik krijg dat proggie op mijn IBook perfect aan de gang

Welk spel is het? als het namelijk King of Fighters is ofzo dan werkt het gemiddeld niet. Hier is vrij weinig aan te doen. Trouwens kent iemand een site zoals het voormalige Mame.Dk?

Sorry voor de late reactie.

Maar het was het spel 3 Count Bout, een Neo Geo spel. Tevens heb ik versie 0.88u4 kunnen downloaden, en dat probleem is opgelost.

Maar krijg jij CHD files aan de gang? Ik heb een aantal chs (harddisk rom files) en ik krijg ze nog niet aan de loop, Mame ziet ze gewoon niet.

Ik krijg die dingen ook niet aan de gang. Weet jij trouwens een manier om Street Fighter EX 2 aan de gang te krijgen? Mame werkt er in ieder geval niet mee samen.

Kijk maar even in die forum link in mijn eerste post hier, elders in die forum hebben velen de CHD (harddisk rom files) wel aan de loop en ze spelen er mee. Ik kijk die forum nog wel even verder door om te kijken hoe ze dat opgelost hebben.

Die street Fighter EX 2…
Even kijken of ik die heb, dan kan ik je er pas een antwoord over geven. :wink: