MacMini op een LapTop?

Is het mogelijk om een MacMini aan te sluiten op een Laptop? Het gaat hier om eem CyberMaxx Laptop die de juiste aansluiting lijkt te hebben.

Bedankt!

Wat bedoel je met dezelfde aansluiting? Met een netwerkaansluiting lukt het wel. Zorg wel dat je een cross UTP kabel hebt. Of je moet er een router of switch tussen setten.

En dan op allebei (windows)bestandsdeling aanzetten.

[quote:b26f336aa7="chlorophyl"]Wat bedoel je met dezelfde aansluiting? Met een netwerkaansluiting lukt het wel. Zorg wel dat je een cross UTP kabel hebt. Of je moet er een router of switch tussen setten.

En dan op allebei (windows)bestandsdeling aanzetten.[/quote:b26f336aa7]

Met een laptop en een macmini is een crosscable niet nodig. Deze hebben beide automatische switching in de netwerkpoort. Wil je snel veel overhevelen: de macmini opstarten in Target-mode (t ingedrukt houden) en met firewire aansluiten op de laptop. De mini wordt dan een externe HD voor je laptop.

[quote:5b4826f2e5="Martiniman"][quote:5b4826f2e5="chlorophyl"]Wat bedoel je met dezelfde aansluiting? Met een netwerkaansluiting lukt het wel. Zorg wel dat je een cross UTP kabel hebt. Of je moet er een router of switch tussen setten.

En dan op allebei (windows)bestandsdeling aanzetten.[/quote:5b4826f2e5]

Met een laptop en een macmini is een crosscable niet nodig. Deze hebben beide automatische switching in de netwerkpoort. Wil je snel veel overhevelen: de macmini opstarten in Target-mode (t ingedrukt houden) en met firewire aansluiten op de laptop. De mini wordt dan een externe HD voor je laptop.[/quote:5b4826f2e5]Zorg wel dat je dan Macrive heb op je wintel