MacOS X-files vanavond al bij StudioR@dioLEXY!

[img:e08fbc37fd]http://img46.photobucket.com/albums/v142/studioradiolexy/TXF.png[/img:e08fbc37fd] Zorg dus voor die vijf sterren! Maar pluggers en steekpenningen zijn ook welkom... Chatten tijdens de uitzending met iChat natuurlijk in groep: macosx. Voor afstemmen en meer info kijk ook op http://studioradiolexy.web-log.nl/

Ga ik dat vanavond even checken!

lex is super :D een super programma.. net zoals de chat .. ik ga zeker luisteren :)

Dat gaan we ff checke :P

Sorry, maar dan zit ik in de kroeg... en of ze 'm daar aanzetten...

Zit de mijn er ook tussen? :P

Ik ga ook een stukje luisteren. Lex het mijne heb je toch al? dus hoef ik het niet nog een keer te uppen naar macosx.nl? Moet wel optijd naar bed wegens morgenvroeg op vakantie,dus bij deze aan men favoriete forum:bye en tot ziens.

jij MAG mijn nummers helemaal niet uitzenden! eigenlijk net zoals de rest van de muziek waar je geen rechten voor afdraagd..... toch es bellen.... :)

[quote:df5b0975c3="sigterm"]jij MAG mijn nummers helemaal niet uitzenden! eigenlijk net zoals de rest van de muziek waar je geen rechten voor afdraagd..... toch es bellen.... :)[/quote:df5b0975c3]

Wel als lexy royalties betaald toch…? Die van mij mag je uitzenden hoor… :wink:

Ronnie je zat er tussen en niet eens door jouw aardige berichtje. En Sigterm jij zat er idd niet tussen. Jij MAG best wel luisteren naar StudioR@dioLEXY maar jij hebt het vast te druk met bellen hahaha. De 10 top artiesten van vanavond, nogmaals bedankt voor jullie nummers en tot de 10e augustus maar weer, LEXY.

Lijkt me knap als ik er wel tussen gezeten zou hebben, staat hier niets online van mij :)

Tot hoelaat ben je aan het zenden dan? Ik tunede rond 23:00 op je zender maar hoorde nix :( Of heb ik niet genoeg geduld??

Hangt van de lengte van de nummers af maar ik ben van plan er altijd 10 te draaien plus in- en outtro dus ong drie kwartier.

Dan was ik net te laat :( Maar er komen nog kansen..... :)