MacosX themes!

wie van jullie heeft er allemaal een alternatief osX theme?

of werken jullie allemaal (zoals ik) gewoon in het aqua theme.

En ik vroeg me af of het misschien een idee is om net zoals bij ‘resexcellence’ screenshots te maken van je desktop om zo mensen te inspireren om anders om te gaan met je desktop.

http://www.resexcellence.com/snapshots/snaps_indexes/index.shtml

ben ook benieuwd als mensen wel een ander theme hebben wat de ervaring is met het installeren ervan en welk programma je daarvoor gebruikt

groeten Dennis

http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=7302&highlight=desktop

Ik heb wel eens wat met Shapeshifter gespeeld, maar ik vind de normale GUI mooi genoeg :) Ik vind de huidige Panther interface zelfs mooier dan sommige screenshots die ik van Tiger heb gezien (met die 'milk' achtige windows)

Ik vind persoonlijk dus ook die normale mooi genoeg.

En tiger moet ik eerst maar ervaren en als ik het niks vind ga ik misschien toch wel een andere GUI nemen.

Ik heb zelf shapeshifter gekocht, en ondanks de honderden theme's die er inmiddels zijn, kom ik toch elke keer weer terug bij het origineel... het gaat gewoon niet vervelen, zoals een theme uiteindelijk toch wel doet...

wmah... ik heb shapeshifter ook gekocht. Om de milk theme die ik veel rustiger voor mijn ogen vinden als het cheesy aqua gebeuren :)

Zelf gebruik ook Shapeshifter met één van de eerste Tiger themes en een aangepast 'brushed metal' en dat bevalt me prima. De originele versie van Aqua is mooi, maar deze fine-tuning is net is prettiger om mee te werken!

screenshot :: big

[quote:ce5da9b137="unSOUND"]Ik heb zelf shapeshifter gekocht, en ondanks de honderden theme's die er inmiddels zijn, kom ik toch elke keer weer terug bij het origineel... het gaat gewoon niet vervelen, zoals een theme uiteindelijk toch wel doet...[/quote:ce5da9b137]

Niet gekocht, wel helemaal mee eens. Een theme hou d het bij mij niet langer dan een uur vol. Dan direct weer terug het orgineel. Die is niet te kloppen. Zodra Tiger er is wil ik echter niks meer met het Panther theme te maken hebben vermoed ik…

Ik gebruik CandyBar. Daar verander je dus alleen je icoontjes mee, maar dat is voor mij precies genoeg. Elke zoveel maanden of als er via [url=http://www.iconfactory.com]IconFactory[/url] of [url=http://www.rad-e8.com]Rad-e8[/url] mooie icon sets opduiken doe ik weer eens iets anders.

Candybar functionaliteit zit tegenwoordig ingebouwd in Shapeshifter 2. De nieuwe themes komen dus inclusief een icon make-over van je Mac.

[quote:88366d6750="unSOUND"]Ik heb zelf shapeshifter gekocht, en ondanks de honderden theme's die er inmiddels zijn, kom ik toch elke keer weer terug bij het origineel... het gaat gewoon niet vervelen, zoals een theme uiteindelijk toch wel doet...[/quote:88366d6750] Dat is persoonlijk, broer. Ik heb ten allen tijde de theme 'SmoothStripes 4.1.1' geactiveerd (rounded, not square), en die vind ik mooier dan het originele Aqua. Maar het moet dan ook een 'Tiger' look voorstellen.

Kan iemand me wat meer vertellen over die "themes"? En dan vooral, hoe er eentje te installeren?

www.unsanity.com www.maxthemes.com

succes