Mail haalt geen post op (Skynet gebruikers Belgie)

Een vriend van me heeft het volgende probleem: Sedert een paar dagen kan hij met Mail de post van zijn ...@skynet adres niet meer ophalen,als hij op het knopje haal op klikt zie je dat er even een poging is maar verder niks.Met Entourage werkt alles perfect maar dat wil hij liefst niet gebruiken. Wat hebben we al gedaan? -Plists weggooien (in de bibliotheken) -Alle velden in de voorkeuren van Mail heringevuld. -Herstel bevoegdheden,je weet maar nooit waar het goed voor is. De internet verbinding is dus ADSL via een Alcatel/Thomson modem op usb.

Weet iemand raad?
Luc

Wat voor melding krijg je? Of krijg je helemaal nix te zien?

Staat de inkomende postbus on line? Mail > menu Postbus > On-linestatus[list:526c7513e5]On line Off line _________ 'Postbus van account 1' off line 'Postbus van account 2' on line 'Postbus van account 3' on line 'Postbus van account 4' off line ...[/list:u:526c7513e5]De postbus moet in de postbussenlade in zwarte tekst staan. Staat de tekst lichtgrijs dan is die postbus off line. Klik dan op het liggende bliksemschichtje achter de postbusnaam om on line te gaan.

Hartelijk bedankt, het is opgelost met een herinstalatie van mail. Dus met pacifist het pakket gezocht en gewoon de oude mail vervangen door een nieuwe. Wat mij betreft mag deze draad dicht.