Mail import looopt vast...

Hallo...

Ben net enkele dagen overgestapt van PC naar de Mac. De switch gaat nog niet helemaal goed ben ik bang. Kan m’n mail namelijk niet over krijgen, wat absoluut noodzakelijk is!

Probleem is de import van m’n thunderbird mailbox naar Apple mail… Ik wil erg graag entourage gebruiken. Probleem is, dat ik niet in entourage kan importeren vanuit thunderbird. Nu heb ik gelezen, na wat zoeken op dit forum, dat het mogelijk is om je thunderbird mailbox over te zetten naar mail.

Goed… heb op de PC thunderbird geïnstalleerd en de outlook mailboxen geïmporteerd. Heb alles over gezet en in thunderbird ingelezen. Dat gaat goed. Het enige probleem dat ik nu heb is dus dat ik niet verder kom. Kan niet m’n thunderbird mail inlezen in Apple Mail zodat ik het weer kan importeren in Entourage. Als ik namelijk wil importeren, blijft mail hangen! Ik zie dat hij de import map aanmaakt met daarin de eerste map van de thunderbird mailbox. Echter, zodra hij moet beginnen met de mail zelf in te lezen loopt mail vast en doet hij niets meer.

Heeft iemand nog tips over hoe ik mijn outlook mail (PC) over kan zetten naar Apple Mail of Entourage?

heb je dit al geprobeerd?

http://www.emailman.com/conversion/oeexporterimporter.html

Heb inmiddels al een andere tip gekregen. Er is een tooltje op Internet dat een mailbox om kan zetten naar een Mac leesbaar formaat.

De door jou opgegeven link kende ik nog niet. Erg interessant! dank.

[quote:8806fed992="Lifelogger"]Heb inmiddels al een andere tip gekregen. Er is een tooltje op Internet dat een mailbox om kan zetten naar een Mac leesbaar formaat. [/quote:8806fed992]

handig als je er even bijzet welk tooltje dat dan wel is…

Ja, dat zou ik ook wel willen weten!

Even zoeken op de naam van de auteur en je had dit topic gevonden:

http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=57484&highlight=

Zal ook gelijk de url erbij zetten waar je een demo kunt downloaden en waar je de software kunt aanschaffen:

http://www.littlemachines.com/index.html

Succes ermee…