mail moeilijk heden

in het prog MAIL lukt het me niet om omlaag te scrollen doormiddel van de pijltjes toetsen. :| heel iritant en nog erger als ik een mail krijg die is opgebouwd met html bestand kan ik de links daarin niet openen... heefd iedereen dit??? iemand een oplossing??? ik wil geen microsoft.... :lol:

Een gelijkaardig probleem heb ik met Safari. Zie ook formum met topic.

http://www.macosx.nl/forum/viewtopic.php?t=5047

:roll:

Omlaag scrollen in een bericht met toetsen lukt mij ook niet, dan scroll ik door m'n berichten heen. In html mail lukt het soms niet om een link aan te klikken, html mail van Apple bijv. weer wel. In mail van Macromedia werkten de links niet. Weet niet waaraan het ligt, heb er eigenlijk nooit veel aandacht aan besteed. Zou de source eens moeten vergelijken.

eerst op tab drukken :o dan zit je nl in het bericht dan kun je scrollen mbv toetsen

In een bericht scrollen doe je met de spatiebalk.

tanx voor de tips met spatie balk.die werkt wel goed, gaat jammer genoeg niet stapje voor stapje maar het is beter dan nix! aleen die html links :oops: Hoop dat ze n keer de mail gaan updaten!

[quote:a93f855ef1]gaat jammer genoeg niet stapje voor stapje[/quote:a93f855ef1] zo werkt 't toch wel: [quote:a93f855ef1="boelie"]eerst op tab drukken :o dan zit je nl in het bericht dan kun je scrollen mbv toetsen[/quote:a93f855ef1]

bij kortnieuws http://www.looprumors.com/

Mail 2.0. Mail will see some major changes. Among them, better support for HTML and animated graphics. Enhanced anti-spam features and return receipt feature built-in :lol:

eerst tap en scrollen werkt niet bij mij, krijg dan telkens "PLOP" dat t niet kan wat ik wil :oops: maar ben al lang happy met de spatie tip

[quote:baa006883b="Lin"]bij kortnieuws http://www.looprumors.com/

Mail 2.0. Mail will see some major changes. Among them, better support for HTML and animated graphics. Enhanced anti-spam features and return receipt feature built-in :lol:[/quote:baa006883b]
Ah,mooi, laten we 't hopen! :smiley:

[quote:3fe6b8f18a="Lin"]eerst tap en scrollen werkt niet bij mij, krijg dan telkens "PLOP" dat t niet kan wat ik wil :oops: maar ben al lang happy met de spatie tip[/quote:3fe6b8f18a] Bij mij werkt dat ook niet, dus ik ben wel benieuwd wanneer dat dan wel werkt.

[quote:26c9804545="Gijs"] Bij mij werkt dat ook niet, dus ik ben wel benieuwd wanneer dat dan wel werkt.[/quote:26c9804545] Het rare is dat toen boeli dit schreef[quote:26c9804545]eerst op tab drukken dan zit je nl in het bericht dan kun je scrollen mbv toetsen[/quote:26c9804545] en ik het probeerde, het werkte, maar nu ik nog eens check werkt 't bij mij ook niet :? Wel kan ik scrollen in een bericht als ik na klikken [i:26c9804545]in het bericht[/i:26c9804545] Ctrl + pijltjes gebruik. :oops:

probeer eens de fn toets en dan pijltje up en down deze werken nu als page up en down.

daan.