mail wel verzenden niet ontvangen in outlook

hoi,

ik heb een vreemd verschijnsel bij een collega op zijn iMac met MacOS 9.
hij heeft een zonnet-emailadres met de instellingen in Outlook 5.2:
gebruikersnaam
wachtwoord
ontvangen:pop3.zonnet.nl
verzenden:smtp.zonnet.nl

Als hij een mail ontvangt dan zie je in het ‘progress-venster’ wel een blauwe balk aan het werk maar blijft hangen tot oneindig lang.
Het versturen is echter geen probleem. Ik dacht dat het aan zonnet of outlook lag en probeerde het op mijn powerbook met MacOS 10.2.2 en daar kan ik met dezelfde pop instellingen in het programma Mail gewoon ontvangen?
Wie weet hier iets vanaf?

groet zulu :?:

Belt hij ook in via zonnet???

anders moet hij de smtp server gebruiken van de provider waar hij mee inbelt… werkt als een trein!!!

Steve

Belt hij ook in via zonnet???

anders moet hij de smtp server gebruiken van de provider waar hij mee inbelt… werkt als een trein!!!

Steve

[quote="Steve Brooklyn"]Belt hij ook in via zonnet??? anders moet hij de smtp server gebruiken van de provider waar hij mee inbelt... werkt als een trein!!!!

Ik heb het geprobeerd maar geen succes, ook als ik wel via zonnet.nl inbel. heb je nog meer suggesties?
Het vreemde is dat het wel in mijn ‘Jaguar’ wel werkt zou het dan toch aan MacOS 9 liggen?

Zulu

hi zulu

ik denk niet dat het aan OS9 ligt.
eerder aan outlook, heb je het met een ander
mailprog geprobeerd (eudora?)

ik gebruikte altijd outlook-express onder OS9,
nooit problemen met versturen.

maar ik zit bij xs4all (t kan ook aan zonnet liggen)

probeer ook eens
<mail.zonnet.nl> ipv <smtp.zonnet.nl>

groet

lampje

Dat klop, zonnet staat best bekend om dat hun mailserver er vaak uit ligt!