mail wordt niet gehaald

Kan wel zelf versturen, maar krijg niks meer binnen. Heb een schermafbeelding gemaakt. Hij geeft aan dat er evt. een probleem met de server is. Is al paar dagen zo. Volgens mij kloppen al mijn instellingen. Mijn besturingssusteem is geupdate tot 10.3.3.

Ik kan de mail wel ophalen via safari www.mac.com

Irritant,
Hulp Graag!
bij voorbaat dank

Waar woon je en heb je Wanadoo als provider?

[quote:0d1de93795="Elstar"]Waar woon je en heb je Wanadoo als provider?[/quote:0d1de93795]

Ik krijg ook al een paar dagen meldingen dat de mail niet opgehaald kan worden (terwijl er wel mailtjes binnendruppelen)…
Is er iets mis met wanadoo?

[quote:cc5c368838="mjvoorbraak"]Kan wel zelf versturen, maar krijg niks meer binnen. Heb een schermafbeelding gemaakt. Hij geeft aan dat er evt. een probleem met de server is. Is al paar dagen zo. Volgens mij kloppen al mijn instellingen. Mijn besturingssusteem is geupdate tot 10.3.3.

Ik kan de mail wel ophalen via safari www.mac.com
[/quote:cc5c368838]

Mmm. Meestal zijn dit provider-problemen…

henk

Ja, Wanadoo/Casema is het netwerk aan het upgraden, dat is plezierig voor je snelheid, maar ik vind het jammer dat ze niet even erbij zeggen, dat je even je modem moet resetten... :?

Ik heb zojuist m’n modem 30 seconden zonder stroom laten hangen en daarna de stroom er weer opgezet. Hij doet het nu prima. Alleen de avatar van Elstar zie ik nog steeds niet, ik snap daar echt niets van, wellicht halverwege de week nog een keer resetten… :?

[quote:e2d25dae31="Klaas Geert"]Is er iets mis met wanadoo?[/quote:e2d25dae31] [url=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=17172&highlight=]Iets wel[/url] Maar wat?