Mail zonder Postbusvenster, waar te downloaden???

Mail laat niet meer het uitklap venster met de Postbussen zien. Op geen enkele manier. Van alles al geprobeerd (al zijn adviezen altijd welkom natuurlijk!!) De standaard en custom made postbussen zijn nog wel apart te openen (dubbelklikken in de Mail map), dus alles is nog wel aanwezig maar geen Postbus venster.

Heeft iemand enig idee hoe ik Mail opnieuw kan installeren? Mbv de MacOs 10.3 installatie Cd kan ik niet het Mail programma apart kiezen om het te installeren? En ik heb het ook niet kunnen vinden bij downloads op de Applesite.

Wieowie?

Michel

Download [url=http://www.charlessoft.com/]Pacifist[/url], is shareware, maar gratis te gebruiken, open het bestand essentials.pkg op de install cd, daarin staat mail, als ik me niet vergis kun je mail er zo uithalen, anders even in de [url=http://www.charlessoft.com/Pacifist_Documentation/English/instructions.html]help[/url] van Pacifist kijken.

al op de knop 'postbussen' gedrukt?

Als-ie echt weg is, gewoon opstarten vanaf de OSX-cd, dan geeft-ie bij installatiescherm standaard aan 'werk bij'. Should do the trick!