Massa-exporteren met QuickTime Pro

Hey allemaal, Ik heb hier een map vol met avi-filmbestanden die ik wil exporteren naar m4v, zodat ze op mn iPhone afspeelbaar zijn. Wat ik nu doe is gewoon per bestand in QuickTime (Pro) Archief > Exporteren kiezen, maar met 18 bestanden kost dat een heleboel tijd... Weet een van jullie toevallig een manier om makkelijk alle filmbestanden in een map te exporteren naar iPhone grootte en bestandsformaat? Hoeft niet per se via QuickTime (Pro), een ander programma is ook goed.

Ik heb geprobeerd te zoeken, maar niet echt iets gevonden…

Alvast bedankt!
Douwe

[url=http://www.squared5.com/]MPEG stream clip[/url] bijvoorbeeld.

Toast titanium. Gaat perfect.

Hoe het je ook doet, tijdrovend blijft het, dus als je het niet erg vind om 18 x een simpele handleing te verrichten, schiet je er weinig mee op om voor iets anders te kiezen. QuickTime Pro doet het gewoon goed.

Lijkt mee een klus voor Automator, al weet ik niet precies de juiste handelingen.

Moet je er wel de hele dag naast blijven zitten en 18x opletten of hij al klaar is.

Maar ja, als je je verveelt is het wel een leuke tijdsbesteding. :wink:

Okay, dank jullie wel, ik zal even kijken of ik daar wat mee kan.

@Sally;
Het klikken op exporteren is inderdaad hartstikke simpel, en 18 keer, met tussenpauzes van 10tallen minuten, de tijd die het kost om te exporteren, is ook nog wel te doen, maar echt leuk is het niet :slight_smile: Dus ik dacht: Niet geschoten is altijd mis.

precies - automator is ideaal daarvoor. meer info hier: [url=http://rhettmaxwell.org/automator/static.php?page=static060910-105310]link[/url]

Export movies (map met filmpjes naar map filmpjes for iPod) zit standaard in automater.

QTamateur is een extra voor QuickTime. Deze heeft batch-export, en gebruikt QuickTime voor het rekenwerk. Het is gratis, en doet precies wat jij wilt.

http://www.mikeash.com/?page=software/qtamateur/

Dankjewel unSOUND ;-) Programmatje is nu bezig met exporteren :-)

Inderdaad, dankjewel unSOUND :lol: