Mavericks begint niet met downloaden

Goedendag,

Op de een of andere manier kan ik Mavericks niet gedownload krijgen van de App Store. Hij is wel gewoon te vinden in de Store, vervolgens kan ik mijn wachtwoord invullen en dan zou hij dus eigenlijk moeten beginnen met downloaden. Alleen krijg ik niets anders te zien dan: ‘Wachten’

Heb de MacBook al meerdere keren opnieuw opgestart, heb Mavericks bij ‘Aankopen’ in de store verwijderd, om vervolgens weer proberen te beginnen met downloaden. Echter heb ik nog geen oplossing weten te vinden. Iemand enig idee wat het zou kunnen zijn?

MBP 15
OS: 10.7.5
2,2 Ghz i7
4 GB

Ik heb wel via Boot Camp Windows 7 geïnstalleerd. Dit heeft verder toch geen invloed lijkt mij?

Open deur: Heb je ook al geprobeerd wat langer te wachten? Meestal krijg je deze melding te zien als er eerst nog een andere update gedownload en/of geïnstalleerd moet worden.

Anders zou je kunnen googlen op de verschillende manieren om de processen van de store te resetten. Ik heb dat een keer moeten doen door middel van het inschakelen van het debug menu. Geen idee of die methode nog steeds werkt.

Heb meerdere keren geprobeerd Mavericks gedownload te krijgen. Gisteren voor het slapen gaan nogmaals geprobeerd en toen dus ongeveer 8 uur ‘gewacht’, maar het bleef hetzelfde. Ik zal eens even kijken of ik wat met je tip kan. In ieder geval bedankt!