Mavericks: Garageband geen update? + vraag iWorks

Mijn iMac van ong 3 jaar oud heb ik geuopdate naar Mavericks. Daarna kwamen de updates voor iMovie en iPhoto ook binnen. Wat mij opvalt: ik heb helemaal geen update voor Garageband in de lijst staan. Die ’ krijg’ ik dus niet. Terwijl die wel op de originele iMac zat natuurlijk!
Klopt dat?

En dan nog vraag: iWorks had ik niet en helaas geen trial versie geprobeerd, anders had ik hem nu echt zoals ik begrijp.
Ik koop binnenkort een nwe iPad Air en dan krijg ik iWorks wel begrijp ik. Om dan met de iMac verder te werken aan documenten…moet ik dan iWorks daar wel voor kopen? of is er andere manier? :slight_smile:

Fijn weekend

Het klopt dat je geen update voor GarageBand krijgt, het is namelijk een totaal nieuwe app die je nu gratis kunt downloaden. https://itunes.apple.com/nl/app/garageband/id682658836?mt=12
De oude versie kun je gewoon verwijderen na installatie.

Antwoord op je vraag over iWork: http://www.onemorething.nl/2013/10/nieuwe-iwork-ook-zonder-vorige-versie-gratis-te-downloaden/

Succes!

Ik heb ook geen update gekregen van Garageband, je moet die gewoon opnieuw installeren in de Mac App store (zoek: garageband, en dus niet wachten op een update) toen had ik de nieuwste versie.

Edit: Gastje8 was mij voor.

Dank dank!!