MBP 2017 zonder touchbar

Hallo, gisteren heb ik deze Mac besteld voor €1249. Ik dacht een leuke deal maar nu las ik hier over het reparatieprogramma voor de ssd en schermcoating. Ook zou de batterij kunnen opzwellen. Betekent dit dat ik deze machine beter niet kan aanschaffen dus de bestelling annuleren?

Dat model heeft inderdaad bijzonder veel programma’s, vergeet niet die van het toetsenbord!

 

https://www.apple.com/support/keyboard-service-program-for-macbook-and-macbook-pro/

https://www.apple.com/support/13-inch-macbook-pro-solid-state-drive-service-program/

https://www.apple.com/support/13inch-macbookpro-battery-replacement/

 

Wat betreft accu en SSD gaat het alleen over een specifieke batch. Als je je MacBook binnen hebt moet je gewoon even het serienummer invullen. Misschien valt het mee.

 

Wat betreft het toetsenbord, niet iedereen heeft er last van. Generatie 3 is een stuk beter bestand tegen vuiltjes, maar ja, die is alleen op duurdere modellen te krijgen momenteel.

Heb besloten het pakket niet af te halen; geen zin aan weer een hoop ellende na het fiasco van mn air.

<p class="cite">Loyd op 29 november 2018 om 11:24</p> Heb besloten het pakket niet af te halen; geen zin aan weer een hoop ellende na het fiasco van mn air.
Dat zou ik in jouw plaats ook gedaan hebben. Zelf ben ik heel blij met mijn MacBook Pro Mid 2015 die ik pas gekocht heb.

Ik hoorde van een Apple reparatiecentrum dat de macbookpro’s van de laatste (paar) jaren veel problemen geven, dwz zij zien relatief meer macbookpro’s binnenkomen dan macbooks. Ik ben aan het kijken voor een nieuwe mbp maar ben een beetje huiverig door die uitspraak. Waren ze 10 jaar geleden echt veel meer solide?

Heb zelf een chromebook gekocht; die MacBook zooi hoef ik niet meer.